Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum..." Croaţii sar de bucurie după tragerea la sorţi

 "Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum..." Croaţii sar de bucurie după tragerea la sorţi

UEFA Europa League

Comentarii

Presa din Croaţia consideră că Hajduk Split a avut parte de o tragere la sorţi uşoară, după ce s-a aflat că echipa croată ar putea juca împotriva vicecampioanei Ligii 1, FCSB, în turul trei preliminar al Ligii Europa.

"Ce noroc pentru Hajduk Split! Aceasta este cea mai uşoară tragere la sorţi. Mai uşor nu se putea pentru Hajduk! Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum nu este de netrecut. După mult timp, Hajduk are noroc la tragerea la sorti", a scris publicaţia croată Slobodna Dalmacija.

FCSB va evolua cu Hajduk Split (Croaţia) sau cu Slavia Sofia (Bulgaria), în turul al treilea preliminar al Europa League, dacă va trece de slovenii de la Rudar Velenje, în manşa a doua preliminară. La Hajduk Split evoluează fostul căpitan al echipei Dinamo Bucureşti, Steliano Filip.

Prima manşă din turul al treilea preliminar va avea loc, la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Bucureşti.

Rudar va întâlni FCSB, joi, de la ora 18:30, pe teren propriu, şi în 2 august, de la ora 21.30, la Bucureşti, în turul al doilea preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: hajdukfcsbtragere la sorţi 

viewscnt
Articole similare