Experiențe împreună.
You are here:

Steaua a învins-o pe "U" Cluj, 61-19, şi este pe primul loc în SuperLiga de rugby

Steaua a învins-o pe "U" Cluj, 61-19, şi este pe primul loc în SuperLiga de rugby

Fotbal

Comentarii

Echipa CSA Steaua Bucureşti a învins vineri cu un categoric 61-19 (33-12) formaţia U Cluj, într-o partidă din etapa a 7-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, disputată pe stadionul din Complexul sportiv ''Ghencea''.

În urma rezultatului, bucureştenii, care au obţinut şi punctul bonus ofensiv, trec momentan pe prima poziţie a clasamentului, cu 25 de puncte, cel puţin până la meciul de sâmbătă în care liderul CSM Ştiinţa Baia Mare va înfrunta acasă pe CS Dinamo Bucureşti.

Tot sâmbătă se va disputa şi un alt meci al etapei, cel dintre ACS Tomitanii Constanţa, lanterna roşie, şi SCM Gloria Buzău. În prezent, CSA Steaua conduce în clasament cu 25 puncte, urmată de CSM Ştiinţa Baia Mare, 23 puncte şi Timişoara Saracens, 22 puncte. Etapa a 7-a încheie turul SuperLigii CEC Bank, primele două etape ale returului (8 şi 9) urmând să se dispute până la finele acestei luni, iar restul începând din luna aprilie a anului viitor.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe