Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a rămas fără galerie! Peluza Sud nu va mai merge la partide: ”Ne vedem nevoiţi să strângem rândurile”

Steaua a rămas fără galerie! Peluza Sud nu va mai merge la partide: ”Ne vedem nevoiţi să strângem rândurile”

Steaua

Comentarii

Într-un anunţ pe contul de Facebook, membrii Peluzei Sud au anunţat că nu vor mai merge la partide, în semn de protest faţă de noile restricţii.

CNSU a anunţat, joi, că accesul la partide din localităţi unde incidenţa Covid este mai mare de şase la mia de locuitori se va face doar pe baza vaccinului. Din pricina acestei decizii, Peluza Sud a anunţat că nu se va mai prezenta la meciuri, decât la acelea unde se poate intra fără vaccin. Liderii galeriei ar fi luat această decizia din solidaritate faţă de membrii nevaccinaţi ai grupului.

Steaua a rămas fără galerie! Peluza Sud nu va mai merge la partide

Peluza SUD Steaua nu se prezintă la meciurile la care accesul se face exclusiv pe bază de vaccinare. Unitatea este unul din principiile ce au stat la baza acestei peluze, principiu la care nu vom renunţa şi în numele căruia cerem şi celor ce vin alături de noi să îl respecte şi să întărească decizia Peluzei, sperând totodată că această situaţie va dura cât mai puţin.

În ultimul an şi jumătate de pandemie, ne-am adaptat în ciuda condiţiilor austere şi am făcut tot ce am putut să ne susţinem culorile. Câtă vreme intrarea la meci a presupus testarea şi intrarea celor negativi, ne-am putut continua idealurile. Acum, însă, ne vedem nevoiţi să strângem rândurile.

Amintim că, la nivel european, certificatul verde se poate emite şi prin testare sau prin trecere prin boală - astfel se poate călători şi este permis accesul la majoritatea evenimentelor de pe continentul nostru.

Totuşi, în cazul meciurilor de fotbal din România, acest lucru a fost redus la accesul exclusiv pe bază de vaccinare, ceea ce ne pune în dificultate la nivel de entitate. Nu vrem lupte politice, nu vrem să fim un pion în răfuieli şi dezbateri.

Cei care vor dori să susţină STEAUA, în această situaţie, o pot face cumpărând bilete în celelalte sectoare ale stadionului şi asistând la meciuri de acolo. Milităm pentru testare masivă, pentru respectarea regulilor şi vrem să fim lăsaţi să ne desfăşurăm, pentru că FĂRĂ NOI, FOTBALUL NU ARE CULOARE”, se arată în mesajul postat de membrii Peluzei Sud.

 

Afla mai multe despre: steauapeluza sud 

viewscnt
Articole similare