Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a reuşit să obţină promovarea, iar Ogăraru are planuri ambiţioase: ”Vom face tot posibilul să ne batem pentru primele locuri în Liga 2”

Steaua a reuşit să obţină promovarea, iar Ogăraru are planuri ambiţioase: ”Vom face tot posibilul să ne batem pentru primele locuri în Liga 2”

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a reuşit să promoveze, în sfârşit, în Liga 2, după câţiva ani în pustietatea Ligii 3. Baieţii lui Opriţa câştigaseră cu scorul de 2-0, acasă, în turul cu Afumaţi, iar dumincă după-amiaza au rezolvat accederea cu o nouă victorie, 2-1.

Steaua a reuşit într-un final să îşi atingă obiectivul şi să promoveze în Liga 2. ”Militarii” au trecut de mostiştea Ulmu în prima rundă a barajului, ca apoi să o învingă pe Afumaţi în finală. Acesta era obiectivul echipei încă de la ajungerea în Liga 3, însă ”militarilor” le-a luat câţiva ani pentru a îl atinge.

Planurile ambiţioase ale lui Ogăraru

Nu multe persoane ar fi fost mai fericite decât George Ogăraru, manager-ul secţiei de fotbal a CSA-ului bucurându-se copios de succesul trupei sale. Fost jucător în Ghencea la rândul său, acesta a afirmat că va încerca din răsputeri să ajute echipe să obţină promovări consecutive.

”Nu a fost un meci cu mari emoţii pe teren, dar a fost această emoţie a promovării, a finalizări acestui campionat. Am făcut un pas important. Le mulţumesc suporterilor pentru tot suportul pe care l-au arătat. Vom sărbători în Ghencea alături de ei, la casa noastră!

Le promit că în Liga 2 vom face tot posibilul să aliniem o echipă de start care să se bată pentru primele locuri. Urmează două luni de foc, vom avea mult de lucru. Măcăr azi să ne bucurăm şi să ne distrăm. Opriţa ne dorim să rămână alături de noi”, a declarat George Ogăraru.

Afla mai multe despre: liga 3csa steauasteaua bucureştigeorge ogărarudaniel opriţa 

viewscnt
Articole similare