Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a transferat un jucător de la FCSB. Câţi bani a primit Gigi Becali

Steaua a transferat un jucător de la FCSB. Câţi bani a primit Gigi Becaligalerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua a transferat în această vară un jucător format de FCSB. Este vorba despre un mijlocaş de 18 ani, care a debutat deja pentru ”militari”.

Rivalitatea dintre Steaua şi FCSB este la cote ridicate, provocată de disputa pentru marca şi palmaresul legendarei echipei. Cu toate acestea, Steaua nu ezită să transfere jucători care au fost la FCSB.

Ultimul intrat pe această listă este un mijlocaş de 18 ani, pe care Steaua l-a transferat în această vară. Acesta a debutat deja pentru ”militari”, în victoria cu 1-0 în faţa celor de la Csikszereda.

Steaua a transferat un jucător de la FCSB. Câţi bani au plătit ”militarii”

Steaua nu are drept de promovare la finalul acestui sezon, din cauza formei de organizare. ”Roş-albaştrii” aparţin în continuare de MApN şi, conform regulamentelor FRF, o echipă susţinută de stat nu poate juca în Liga 1.

Cu toate acestea, Daniel Opriţa şi staff-ul său au încercat să formeze în această vară o echipă competitivă, care să reuşească să se bată pentru primele locuri.

În mare parte, lotul a rămas acelaşi ca cel de anul trecut, însă au fost transferaţi şi câţiva jucători importanţi. Unul dintre ei este Andrei Zătreanu, un tânăr mijlocaş de 18 ani care a venit de la FCSB.

Zătreanu este considerat un jucător de perspectivă şi transferul său o ajută pe Steaua să îndeplinească şi regulile impuse de FRF pentru Liga 2, care obligă echipele să aibă pe teren un jucător U21 şi unul U19.

Andrei Zătreanu s-a format la FCSB, are un fizic impresionant pentru vârsta sa - 1.88 metri şi 73 de kilograme şi loveşte mingea cu piciorul drept. El a debutat deja pentru Steaua, în prima etapă din Liga 2.

Zătreanu a fost titular în meciul cu Csikszereda, câştigat de Steaua cu 1-0, dar a avut o evoluţie ştearsă şi a fost înlocuit la pauză.

Potrivit PlaySport, pentru a-l transfera pe Andrei Zătreanu, cei de la Steaua au fost nevoiţi să trimită aprximativ 6.000 de euro în conturile rivalilor de la FCSB. Suma reprezintă grila de formare a jucătorului.

Steaua are lipici la foşti jucători ai FCSB-ului

În acest moment, Steaua se bazează pe mai mulţi jucători care au trecut pe la FCSB. Pe lângă Andrei Zătreanu, Steaua a transferat în această vară un alt jucător crescut de FCSB, pe Ştefan Pacionel, fratele lui Emilian Pacionel.

De asemenea, în lotul Stelei se mai află şi Rareş Enceanu şi Liviu Băjenaru, care de asemenea au jucat în trecut pentru echipa lui Gigi Becali.

Pe lângă Zătreanu şi Ştefan Pacionel, echipa din Ghencea i-a mai transferat în această vară pe Stephan Drăghici (ultima oară la Universitatea Craiova), Cezar Gherghiceanu (anul trecut a jucat la Farul), Vasile Buhăescu (ultima oară la Petrolul) şi pe Darius Oroianu (de la juniorii Farului).

Afla mai multe despre: andrei zatreanu 

viewscnt
Articole similare