Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a transferat un jucător de la Universitatea Craiova. Are 23 de ani şi peste 80 de meciuri în Liga 1

Steaua a transferat un jucător de la Universitatea Craiova. Are 23 de ani şi peste 80 de meciuri în Liga 1

Steaua

Comentarii

Steaua a reuşit un transfer interesant după ce a luat un jucător care a evoluat în Liga 1, la Universitatea Craiova.

Steaua se pregăteşte intens pentru Liga 2, unde doar ce a promovat şi unde nu vrea să facă figuraţie, deşi nu are drept de promovare. Şefii echipei din Ghencea au reuşit să-l transfere pe Stephan Drăghici, o ”aripă” în vârstă de 23 de ani, care a fost considerat un talent al generaţiei sale.

Stephan Drăghici s-a format la Ardealul şi în ianuarie 2017 a fost transferat de Universitatea Craiova, care a plătit 50.000 de euro în schimbul său.

Steaua a transferat un jucător de la Universitatea Craiova, cu peste 80 de meciuri în Liga 1

Asociaţia Steliştilor 1947 anunţă că Stephan Drăghici va juca la Steaua. ”Aripa” în vârstă de 23 de ani şi-a reziliat în această vară contractul cu Universitatea Craiova şi a acceptat oferta făcută de şefii echipei din Ghencea.

”Stephan Drăghici şi-a reziliat contractul cu Craiova şi va fi jucătorul Stelei. Născut pe data de 30 ianuarie 1998, Stephan are o înălţime de 1,78 m şi este evaluat la 250.000 de euro, conform transfermarkt.

A mai evoluat, pe parcursul carierei sale, la Ardealul Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Academica Clinceni, Daco-Getica, Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş. Noul atacant al Stelei are peste 80 de meciuri în Liga 1”, se arată în postarea de pe constul oficial de Facebook al Asociaţiei Steliştilor 1947.

În vârstă de 23 de ani, Stephan Drăghici s-a format la Ardealul, care, în iulie 2016, a fost împrumutat la Râmnicu Vâlcea.

În ianuarie 2017 a fost transferat definitiv de Universitatea Craiova, care ulterior l-a împrumutat la Clinceni, Daco-Getica, Sepsi, Gaz Metan şi FC Argeş.

În sezonul trecut, Stephan Drăghici a fost împrumutat la FC Argeş, unde a adunat 27 de prezenţe şi a marcat de două ori.

Până la 23 de ani, Drăghici a adunat 82 de meciuri în Liga 1 şi 16 partide în Liga 2. Tânărul jucător joacă ”aripă” dreapta, dar poate evoluat atât pe partea stângă, cât şi în spatele vârfului.

Afla mai multe despre: draghici 

viewscnt
Articole similare