Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua Bucureşti continuă să se întărească în drumul spre Liga 1! George Ogăraru s-a înţeles cu CSA. Ce funcţie va ocupa

Steaua Bucureşti continuă să se întărească în drumul spre Liga 1! George Ogăraru s-a înţeles cu CSA. Ce funcţie va ocupa

Fotbal intern

Comentarii

George Ogăraru merge în Ghencea, la Steaua Bucureşti, acolo unde va ocupa funcţia de manager la Centrul de Copii şi Juniori.

Ogăraru a avut o întâlnire cu comandandantul CSA, în care aceştia au purtat o discuţie despre evoluţia secţiei de fotbal, de la clubul Steaua. Mădălin Hincu a confirmat faptul că s-a ajuns la un acord cu fostul fundaş al Stelei şi a menţionat şi rolul lui George la club.

George Ogăraru, se va ocupa de Centrul de Copii şi Juniori al secţiei de fotbal şi va avea rolul de manager al acestei secţii. Nu este necunoscut faptul că Ogăraru a experiementat acest lucru şi la Ajax, acest club fiind şi exemplul pe care îl vor urma în dezvoltarea proiectului cu Centru de Copii şi Juniori. La Ajax, George a evoluat timp de 4 ani şi a mai fost încă doi în postura de antrenor la grupele de juniori.

Când va începe George Ogăraru treaba la Steaua

Mădălin Hincu a declarat pe postul Steaua TV, faptul că Ogăraru îşi va începe cât mai curând treaba.

"Eu sper că va începe la 1 decembrie. George Ogăraru va fi un manager al întregii secţii de fotbal. Se va ocupa de Centrul de Copii şi Juniori, echipa mare şi tot ce înseamnă baza sportivă de fotbal.

El va avea un rol de manager pe toată disciplina fotbal, de la intrarea copilului în clubul Steaua şi până la ieşirea acestuia. Va avea ultimul cuvânt, de comun acord cu antrenorul principal", a spus Mădălin Hincu

Fostul fundaş român, s-a arătat încântat de noua sa colaborare şi i-a oferit deja comandantului CSA un plan prin care să dezvolte secţia de fotbal din cadrul echipei care se află în Liga 3.

"Mă bucur că am reluat discuţiile şi am răspuns prezent solicitării domnului comandant, dimineaţa. Am discutat despre un plan de activitate din punct de vedere managerial, pe care l-am şi lăsat pe biroul domnului comandant şi mă bucur de intenţia dânsului de a mă aduce alături de club.

Ideile mele sunt de dezvoltare a Academiei, cât şi a echipei principale, şi de a aduce un plus de calitate. O relaţie mai apropiată cu suporterii şi o prezenţă mai vizibilă în spaţiul public", a declarat George Ogăraru.

Afla mai multe despre: george ograru steaua 

viewscnt
Articole similare