Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua Bucureşti şi-a cerut scuze pentru o problemă apărută la inaugurarea noului stadion: "Pe viitor evităm astfel de momente nedorite"

Steaua Bucureşti şi-a cerut scuze pentru o problemă apărută la inaugurarea noului stadion: "Pe viitor evităm astfel de momente nedorite"

Steaua

Comentarii

Steaua Bucureşti a inaugurat cu fast noul stadion, s-a bucurat de un rezultat zdrobitor pe teren, legende în tribună şi fani, care au făcut atmosferă. Totuşi, o problemă tehnică i-a supărat pe fanii care nu au ajuns pe arenă.

CSA Steaua, nou-promovată în Liga a II-a, a învins, miercuri, cu scorul de 6-0 (0-0), pe OFK Belgrad, din liga a treia din Serbia, în meciul amical prin care a fost inaugurat oficial Stadionul Steaua.

Meciul urma să fie transmis şi de Steaua TV, dar organizatorii au întâmpinat probleme. În comentarii, utilizatorii şi-au exprimat nemulţumirea. 

“Ne cerem scuze!

Steaua TV, prima televiziune a unui club sportiv din România, a pregătit o transmisiune cu totul şi cu totul specială de la inaugurarea noului Stadion Steaua, din 7 iulie 2021.

Programul urma să cuprindă transmiterea LIVE a inaugurării Sălii Sevilla, a meciului amical dintre Steaua Bucureşti şi OFK Belgrad, dar şi multe interviuri cu foşti şi actuali jucători din Ghencea.

Din păcate, din cauza unor probleme tehnice neprevăzute şi nedorite (lipsa semnalului de internet cauzată de un bruiaj), Steaua TV nu a putut oferi suporterilor Stelei transmisa LIVE pe care o meritau.

Pe această cale, redacţia Steaua TV îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de lipsa transmisiei LIVE de la evenimentul superb din Ghencea şi promite ca pe viitor să evite astfel de momente nedorite.

Steaua TV va continua neîncetat să fie alături de marii campioni ai Stelei şi să ofere suporterilor materiale de cea mai bună calitate!”, a transmis CSA Steaua. 

Steaua a ales echipa OFK Belgrad pentru primul meci pe noua sa arenă, deoarece şi vechiul stadion a fost ianugurat, în 1974, printr-o partidă amicală cu aceeaşi formaţie. Înaintea partidei, a fost retras tricoul cu numărul 7 pe care Marius Lăcătuş l-a purtat la Steaua.

Afla mai multe despre: steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare