Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua câştigă la patru goluri, dar Daniel Opriţa nu se mulţumeşte! ”Sunt supărat totuşi, ratăm foarte mult”

Steaua câştigă la patru goluri, dar Daniel Opriţa nu se mulţumeşte! ”Sunt supărat totuşi, ratăm foarte mult”

Steaua

Comentarii

În ultimul amical disputat, sâmbătă, Steaua a învins-o cu 4-0 pe CS Afumaţi, însă Daniel Opriţa tot nu a fost pe deplin satisfăcut de jocul prestat de băieţii săi.

Într-un amical disputat sâmbătă, în compania echipei pe care a învins-o pentru a promova în Liga 2, CS Afumaţi, Steaua a reuşit să se impună cu scorul de 4-0. Chipirliu a punctat de două ori, în timp ce Răsdan şi Enceanu au punctat o dată fiecare, pentru a stabili scorul final.

Deşi a obţinut o victorie impresionantă în faţa unei echipe respectabile, Daniel Opriţa tot nu a fost satisfăcut în totalitate de jocul prestat. Antrenorul Stelei a afirmat că este dezamăgit de cât ratează echipa sa, deşi a fost mulţumit de antrenamentul pe care l-au făcut în faţa echipei din Afumaţi.

Steaua câştigă la patru goluri, dar Daniel Opriţa nu se mulţumeşte!

”Mi-a plăcut cum s-au mişcat băieţii noştri astăzi, au făcut spectacol. Totuşi sunt puţin supărat, le-am spus şi la pauză, din nou ratăm foarte mult. Suntem nerăbdători să jucăm din nou pe stadionul mare, să se obişnuiască cu stadionul, cu gazonul.

Un asemenea stadion poate să le dea poftă de joc şi celorlalte echipe. Cine nu vrea să vină şi să joace, să alerge, să fie văzut pe un asemenea stadion... Vă daţi seama că mi-aş fi dorit un campionat normal, cu 38 de etape, nu cum a fost cel din sezonul trecut”, a declarat Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: steaua bucureşticsa steauasteaua afumaţidaniel opriţa 

viewscnt
Articole similare