Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua, negocieri pentru un super transfer: ”Are nişte cifre incredibile”

Steaua, negocieri pentru un super transfer: ”Are nişte cifre incredibile”galerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua încearcă transferul unuia dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut al Ligii 2. Sota Mino este un mijlocaş japonez în vârstă de 26 de ani care este sub contract cu Metaloglobus.

Steaua a reuşit să promoveze în Liga 2 şi în această perioadă încearcă să găsească cele mai bune soluţii pe piaţa transferurilor. Şefii echipei din Ghencea vor să întărească lotul şi să aducă jucători care să le permită să se bată pentru primele locuri.

Unul dintre obiectivele celor de la Steaua este transferul lui Sota Mino. În vârstă de 26 de ani, mijlocaşul japonez a fost în sezonul trecut unul dintre cei mai buni jucători din Liga 2.

Steaua, negocieri pentru un super transfer: ”Este un jucător pe care l-aş numi Kamikaze”

În vârstă de 26 de ani, Sota Mino nu se bucură de un CV impresionant. Până să ajungă la Metaloglobus, în septembrie 2018, mijlocaşul japonez mai jucase pentru Gharghur FC, Fgura Utd (ambele din Malta) şi pentru Lagend Shiga (din Japonia).

Însă la Metaloglobus a avut cea mai bună perioadă din carieră. În sezonul trecut, jucătorul lui Metaloglobus a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Liga 2. Evoluţiile foarte bune, în care a arătat multă determinare, l-au adus în atenţia Stelei, care acum vrea să-l transfere, scrie as.ro.

Într-un interviu acordat pentru Look Sport, la începutul lunii aprilie, Gabriel Manu, antrenorul lui Metaloglobus, îl vedea pe Sota Mino bun chiar şi pentru Liga 1.

”Dacă vă uitaţi şi pe InStat, are nişte cifre incredible. Este un jucător pe care l-aş numi Kamikaze. Când îi dai o sarcină de joc, el nu se lasă până nu o respectă, indiferent de situaţie.

Nu-l interesează! Joacă mai mult de 100% fiecare meci şi cred că el va merge cu siguranţă în Liga 1 pentru că are calitate şi valoare”, a fost caracterizarea făcută de Gabriel Manu.

Cotat la 225.000 de euro, Sota Mino ar putea fi acum primul transfer important pe care l-ar reuşi Steaua în Liga 2.

Afla mai multe despre: sota mino 

viewscnt
Articole similare