Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua rămâne fără antrenor dacă ratează promovarea! Opriţa a anunţat ce se întâmplă după meciul cu Ulmu

Steaua rămâne fără antrenor dacă ratează promovarea! Opriţa a anunţat ce se întâmplă după meciul cu Ulmu

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a anunţat că va fi greu să rămână la echipă, dacă "militarii" nu promovează în Liga 2, la finalul sezonului.

Daniel Opriţa, după Steaua - Mostiştea Ulmu

Steaua Bucureşti s-a calificat în al doilea baraj din Liga 3, după ce s-a impus cu 4-0, la general, cu Mostiştea Ulmu. La finalul meciului, Daniel Opriţa a oferit primele reacţii. 

"A fost o victorie grea, muncită, dar clară. Nu vreau să mai vorbesc despre arbitraj. Nici la meciul tur nu le-a scos arbitrajul mingea din poartă. Putea să rezolvăm meciul în primele 15 minute, nu ştiu dacă ei au avut vreo situaţie de gol. Le înţeleg frustrarea, puteam fi şi noi în locul lor. Vreau să-i felicit pentru felul în care au jucat. Le doresc şi lor baftă în continuare. Şi ei îşi doreau", a declarat tehnicianul. 

Daniel Opriţa e pregătit să plece, dacă Steaua nu ajunge în Liga 2: "Am înţeles că s-au uitat la reluări şi au văzut că a fost penalty-ul în afară. Până la urmă se termina 0-0, 1-0, am marcat. Să judece altcineva fazele de arbitraj. Nu am nicio preferinţă între Afumaţi şi FCSB 2. Care e mai bună... Să jucăm finala şi să scăpăm. Nu e uşor să joci aceste baraje. Una e să termini pe primul loc la nouă puncte. Presiunea e mare la Steaua. Ne dorim în Liga 2, nu vrem să mai rămânem în Liga 3. Şi pentru mine e greu să rămân în Liga 3. Dacă nu se promovează, e greu să rămân", a mai spus antrenorul Stelei. 

Adversara Stelei Bucureşti se va alege dintre FCSB 2 şi Afumaţi. Meciul retur are loc duminică şi porneşte de la 1-0 pentru echipa lui Gigi Becali.  

Afla mai multe despre: steauamostistea ulmudaniel opritabaraj liga 3 

viewscnt
Articole similare