Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua Roşie - ŢSKA Moscova, Europa League. Îţi propunem un pronostic interesant pe goluri

Steaua Roşie - ŢSKA Moscova, Europa League. Îţi propunem un pronostic interesant pe goluri

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Steaua Rosie - TSKA Moscova Europa League 13.02.2018. Primul meci din şaisprezecimile de finală în Europa League le pune faţă în faţă pe Steaua Roşie şi ŢSKA Moscova, două echipe reprezentative pentru tările lor.

Ponturi pariuri Steaua Rosie - TSKA Moscova Europa League 13.02.2018

Steaua Roşie a încercat să înţeleagă cât mai bine stilul ruşilor, aşa că şi-a programat foarte multe meciuri amicale cu echipe din această ţară. Ultimul duel amical a fost pierdut, împotriva celor de la Zenit St. Petersburg, o echipă de valoare apropiată cu ŢSKA Moscova. Înainte de această înfrângere, Steaua Roşie a mai făcut două egaluri în partidele amicale, aşa că acest meci nu o prinde în cea mai în formă moment.

De partea cealaltă, ŢSKA Moscova a câştigat ultimele două partide amicale disputate, una dintre ele la scor, 7-0! Acum, ruşii joacă primul meci oficial după foarte mult timp, aşa că ne aşteptăm să se deplaseze la Steaua Roşie pentru a se apăra, poate pentru a evita primirea unui gol, însă şansele sunt destul de mici având în vedere presiunea pe care o pune publicul sârb.

Ponturi pariuri Steaua Rosie - TSKA Moscova Europa League 13.02.2018

Până la acest meci din Europa League, cele două formaţii nu au mai fost advesare directe niciodată, fapt ce ne duce cu gândul la o partidă lipsită de spectaculozitate. Din acest motiv, recomandăm să evitaţi pariurile pe solişti, mai ales că vom avea parte şi de un al doilea meci. Probabil antrenorii deja îşi fac planuri cum să evolueze pentru a fructifica elementul surpriză. Nici prea multe goluri nu credem că vom avea, aşa că recomandăm cu încredere mare pariul “Sub 2,5 goluri” la cota 1.55

Pronostic: Steaua Roşie – ŢSKA Moscova Sub 2,5 @ 1.55

Afla mai multe despre: steaua rosie belgradtska moscovaeuropa leagueponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare