Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adi Popa a semnat cu Steaua! Ce număr va purta

OFICIAL | Adi Popa a semnat cu Steaua! Ce număr va purtagalerie foto

Steaua

Comentarii

Adi Popa (33 de ani) a semnat cu Steaua. Fotbalistul a anunţat mutarea la formaţia din Ghencea, după ce a făcut performanţă pentru FCSB, echipa lui Gigi Becali, cu care a câştigat titlul în Liga 1 şi a jucat în grupele Europa League şi ale Ligii Campionilor. "Motoreta" era liber de contract.

Adi Popa a semnat cu Steaua: "M-au convins în cinci minute!"

UPDATE joi, 23 octombrie, 10:51 - OFICIAL! Adi Popa (33 de ani) a semnat cu Steaua. "Militarii" au anunţat oficial transferul, pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv al Armatei.

"Adi Popa prezentat oficial la Steaua! Bun venit şi multă baftă la echipa ta de suflet, Adi! #ForzaSteaua", se arată într-un comunicat al CSA Steaua.


Liber de contract de mai mult timp, Adi Popa se antrena cu Steaua şi, în cele din urmă, a şi semnat cu formaţia din Ghencea. Oficialii "militarilor" l-au convins repede pe Popa, care are trecut de stelist, fiind fanul echipei roş-albastre de copil. "Motoreta" a dezvăluit că a fost convins în cinci minute de propunerea Stelei.

"Am semnat în urmă cu o oră. Discuţiile au durat 5 minute", a spus Adi Popa, potrivit playsport.ro. Fotbalistul aşteaptă prezentarea oficială pentru a vorbi mai mult despre transferul la Steaua.

Adi Popa a jucat pentru echipa lui Gigi Becali, FCSB, între 2012 şi 2017, apoi între 2019 şi 2020. Alături de formaţia patronată de Becali, Adi Popa a trei titluri de campion, două Cupe ale României şi Supercupe a României. Cel poreclit "Motoreta" a jucat în grupele Europa League şi în primăvara competiţiei cu FCSB. Popa a jucat alături de FCSB şi în grupele Ligii Campionilor.

Adi Popa vrea să se retragă din Ghencea

Fanul Stelei de mic copil, Adi Popa mergea la meciuri, când era copil, în Peluza Sud a roş-albaştrilor. În vară, fotbalistul a dezvăluit că şi-ar dori să se retragă din fotbal din Ghencea. "Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea. Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis!", a transmis Adi Popa, în vară.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Adi Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

CS Buftea, Poli Timişoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawon, Ludogoreţ, FC Voluntari şi Academica Clinceni sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Popa.

Afla mai multe despre: adi popasteauatransferliga 2adi popa steauaadi popa a semnatadi popa transfer steaua 

viewscnt
Articole similare