Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua vrea din nou în elita Europei. Planul măreţ la care Talpan şi Lăcătuş nici nu se aşteptau: "Am făcut deja primele demersuri"

Steaua vrea din nou în elita Europei. Planul măreţ la care Talpan şi Lăcătuş nici nu se aşteptau: "Am făcut deja primele demersuri"

Fotbal intern

Comentarii

Planuri mari la CSA Steaua. Promovarea cât mai rapidă în primul eşalon nu mai este singurul obiectiv al conducerii militarilor. Comandatul clubului sportiv se gândeşte la viitorul îndepărtat şi vrea să înfiinţeze o academie.

"Avem făcute câteva demersuri pentru a ne înfiinţa propria academia. Deocamdată ne aflăm la nivelul de a ne forma o imagine. În mod normal, eforturile nu ar trebui să fie foarte mari, pentru că ne lipsesc doar câteva grupe. De la nivelul anului 2006 până la nivelul anului 2012. Studiem şi o posibilitate de colaborare cu cluburile sportive din Bucureşti care au ca domeniu de activitate fotbalul şi minifotbalul. 2020 ar trebui să ne prindă cu academia, dacă se va aproba.

Avem două-trei nume la care ne-am gândit pentru a veni la conducerea acestei academii. Nu pot acum să dezvălui numele. Avem unul-două nume din ţară, unul din afara ţării. Foşti mari fotbalişti ai Stelei, respectiv figuri emblematice în cadrul clubului Steaua" , a declarat Bixi Pompiliu Mocanu, comandatul CSA Steaua, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steaualacatustalpan 

viewscnt
Articole similare