Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefan Askovski bate la porţile granzilor din Liga 1. Ultima descoperire a Botoşaniului a făcut spectacol cu Viitorul

Stefan Askovski bate la porţile granzilor din Liga 1. Ultima descoperire a Botoşaniului a făcut spectacol cu Viitorul

FC Botoșani

Comentarii

Macedoneanul Stefan Askovski (27 de ani) a marcat de două ori în poarta Viitorului şi a adus un punct echipei sale.

Crescut de Vardar Skopje şi trecut pe la Partizan Belgrad sau Fortuna Sittard, macedoneanul Stefan Askovski a fost eroul Botoşaniului în partida cu Viitorul Constanţa.

”Meciul a fost dificil pentru noi, dar avem o calitate foarte bună la echipă, credem în noi, suntem ca o familie şi cred că meritam mai mult decât un egal astăzi. Dar suntem fericiţi şi cu această remiză. Vreau să le mulţumesc coechipierilor, fără ei nu aş fi marcat cele două goluri” a spus macedoneanul la finalul partidei.

Stefan a sosit în această vară la Botoşani, după un sezon fără gol la Slavia Sofia. La Botoşani, lucrurile s-au schimbat în bine pentru fotbalistul născut la Skopje. A marcat astăzi încă două goluri, ceea ce înseamnă că în primele sale 5 meciuri în Liga 1 are un total de trei goluri şi două pase decisive (ambele cu FCSB): ”Este foarte important pentru noi. Am avut un meci foarte dificil aici, ştim cum joacă Viitorul. Trebuie să o luăm meci cu meci şi să continuăm tot aşa. Trebuie să o luăm meci cu meci, să luăm cât de multe puncte putem” a mărturisit el la finalul meciului.

Stefan Askovski este cotat la 300 de mii de euro: ”M-am chinuit de un an de zile să-l aduc. Ştiam ce calităţi are” a declarat şi Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului. Golurile sale din partida cu Viitorul, mai jos

Afla mai multe despre: stefan askovski 

viewscnt
Articole similare