Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Baiaram îi dedică primul gol din Liga 1 tatălui său. ”Vreau să îi transmit că îl iubesc foarte mult”

Ştefan Baiaram îi dedică primul gol din Liga 1 tatălui său. ”Vreau să îi transmit că îl iubesc foarte mult”

Superliga

Comentarii

U Craiova a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 în faţa lui FC Botoşani. Ştefan Baiaram a înscris unicul gol al meciului, acesta fiind prima sa reuşită din Liga 1. După partidă, jucătorul de 18 ani a oferit vorbit despre prestaţia sa şi a folosit interviul pentru a îi dedica golul tatălui său.

”Îi dedic golul tatălui meu, a fost ziua lui pe 1 martie. Mă bucur foarte mult că am marcat, vreau să îi transmit că îl iubesc foarte mult. O să înrămez acest tricou, o să îl pun acolo la loc de cinste, unde am şi anumite trofee individuale. Acest gol a însemnat cel mai mult pentru mine, mai ales că este acasă pe Ion Oblemenco.

Mă bucur că am înscris pe acest stadion. Sărbătoresc cu familia, cu colegii şi cu prietenii. Fac cinste cu suc, cu pizza, la antrenamente. Şi sperăm să o ţinem tot aşa. Am crescut la Universitatea Craiova, cel mai mult m-a inspirat domnul Ilie Balaci, Dumnezeu să îl odihnească.

Tatăl meu mi-a povestit exact profilul dumnealui şi am citit despre el. Am încercat să iau cât mai multe lucruri de la el. Mă apreciază foarte mult, mereu îmi dă sfaturi, mă ajută chiar dacă sunt mai mic. Mă ia sub aripa lui şi încearcă să scoată maximum de la mine. Vreau să îi mulţumesc pentru asta”, a declarat Baiaram, pentru Fanatik.

Astfel, Universitatea Craiova a ajuns la 50 de puncte după 26 de partide şi se alfă la 4 puncte de CFR şi FCSB, cu un meci în plus jucat. În următoarea etapă, oltenii vor face deplasarea la Mediaşi pentru a juca cu Gaz Metan. Apoi, va urma un duel cu UTA, iar ultimele 2 partide ale echipei din Bănie vor decide cât se poate aproaia formaţia de prima poziţie, fiind împotriva lui FCSB în deplasare şi CFR acasă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaştefan baiaram 

viewscnt
Articole similare