Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Gadola, ultimele detalii de la Cluj: „Sărbătorim încă de aseară!”. Când intră campionii în vacanţă

Ştefan Gadola, ultimele detalii de la Cluj: „Sărbătorim încă de aseară!”. Când intră campionii în vacanţă

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să câştige şi al patrulea titlu de campioană la rând în Liga 1 şi a sărbătorit succesul pe terenul celor de la FC Botoşani, după ce trupa lui Edi Iordănescu a câştiga cu 1-0. Campioana României va primi trofeul şi medaliile la ultimul meci, cu FCSB pe teren propriu.

Ştefan Gadola, acţionar minoritar la CFR Cluj, a vorbit despre performanţa bifată de CFR Cluj.

„Bucurie mare fără discuţii. Este un succes deosebit pe care l-am aşteptat. A fost mai devreme de cât se aştepta multă lume. Au pierdut şi alţi, am pierdut şi noi. Mulţi au spus că ultima etapa va decide titlu, dar uite că nu! CFR a devenit campioana provinciei. (n.r. la grupele Ligii Campionilor) Visăm, dorim să mergem mai departe”, a declarat Gadola în direct la PRO X.

„A fost un titlu mai ciudat. Anul trecut am fost mai mult pe primul loc de cât anul acesta. Eu sper să facem în continuare surpriză plăcută. Incă nu ştiu dacă se intră mai repede în vacanţă. Vedem ce doreşte Edi Iordănescu. Vom decide zilele următoare”, a conchis acţionarul campioanei.

Rămâne Iordănescu la CFR?

Întrebat despre subiectul zilei, dacă rămâne Edi Iordănescu la CFR din sezonul viitor, Gadola a dezvăluit: „Cred că da .. doare se alintă. Fără discuţii că şi el simte bucurie în suflet. Dar expune în exterior altfel”.

CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând. Pentru prima dată, o echipă care nu a câştigat sezonul regular s-a impus la finalul campionatului. Graţie celor 7 titluri, Clujul devine al 3-lea oraş ca număr de trofee, depăşind Arad. Primele două locuri sunt Bucureşti - 62, Timişoara 10.

Afla mai multe despre: cfr clujstefan gadolacampioana romaniei 

viewscnt
Articole similare