Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Iovan a fost oprit de Poliţie chiar înainte de meciul istoric din Ghencea! ”Trage pe dreapta! Nu mă intersează cine eşti!”

Ştefan Iovan a fost oprit de Poliţie chiar înainte de meciul istoric din Ghencea! ”Trage pe dreapta! Nu mă intersează cine eşti!”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare fotbalist al Stelei, Ştefan Iovan, a avut probleme cu Poliţia, chiar înainte de inaugurarea stadionului din Ghencea.

Steaua a făcut spectacol în Ghencea şi s-a impus cu 6-0 în faţa celor de la OFK Belgrad. Evenimentul a avut loc chiar în ziua când roş-albaştrii au împlinit 74 de ani, iar cu acest prilej au sărbătorit şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, deoarece pe 7 mai, restricţiile impuse de pandemie nu le-au permis să facă acest lucru. 

Cu 5 minute înainte de startul meciului, Ştefan Iovan, care a fost căpitanul Stelei în finala din 1986, a fost oprit de Poliţie la intersecţia străzii Braşov cu Bulevardul Ghencea, unde circulaţia era blocată.

”Trage pe dreapta! Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci!”

Trage pe dreapta, pe aici se circulă doar terestru. Nu trece nimeni, nu auzi? Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci. Poate să te aştepte oricine, ia-o pe acolo că îţi iau carnetul, nu auzi?”, i-ar fi transmis poliţistul lui Fane Iovan, potrivit Agerpres.

Ştefan Iovan a explicat ce s-a întâmplat şi cum a fost tratat de oamenii legii. 

”M-a ameninţat un poliţist că îmi ia carnetul!”

Am avut o problemă cu poliţia, pentru că trecea galeria şi nu mă lăsau să trec. În fine, m-a ameninţat un poliţist că îmi ia carnetul. Nu m-a lăsat să trec, chiar dacă le-am spus cine sunt, le-am arătat biletul, am arătat tot, degeaba”, a spus Ştefan Iovan, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: iovan-steaua-ghencea 

viewscnt
Articole similare