Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, aproape de o nouă lovitură în carieră. Presa din Italia anunţă că fundaşul român este dorit insistent de Inzaghi la Inter

Ştefan Radu, aproape de o nouă lovitură în carieră. Presa din Italia anunţă că fundaşul român este dorit insistent de Inzaghi la Intergalerie foto
Comentarii

Transferul lui Ştefan Radu la Inter prinde contur, iar jurnaliştii de la Sky Sports notează că Simone Inzaghi, noul antrenor al campioanei Italiei, şi-a anunţat şefii că îl doreşte pe fundaşul român.

Conform jurnaliştilor italieni, Simone Inzaghi a rămas într-o relaţie foarte bună cu Ştefan Radu, pe care l-a antrenat în ultimele cinci sezoane, iar acum vrea să îl aducă pe fundaşul român la Inter, unde e sigur că acesta se va impune rapid drept un lider în vestiarul campioanei Italiei.

În plus, Inter are mare nevoie de întăriri în zona defensivă, iar acesta este un alt motiv pentru care Simone Inzaghi insistă pentru aducerea lui Ştefan Radu, 34 de ani.

”Românul are avantajul de a juca într-o linie de trei, alternând cu Bastoni, Skirinar sau De Vrij, dar şi în zona mediană, în banda stângă. L-ar înlocui pe Aleksandar Kolarov, un jucător care a dezamăgit în stagiunea trecută. Românul este un fotbalist în care antrenorul îşi pune toată încrederea”, notează jurnaliştii italieni.

Ştefan Radu, legendă pentru Lazio

În luna aprilie, Ştefan Radu a bifat prezenţa cu numărul 402 în tricoul lui Lazio şi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate din istoria clubului. Acum, fundaşul stânga are 412 partide jucate, perioadă în care a oferit 21 de pase decisive şi a marcat 8 goluri pentru Lazio.

Fotbalistul român a cucerit şase trofee în cei 13 ani petrecuţi la Lazio. De trei ori a ridicat Ştefan Radu Cupa Italiei (2008-2009, 2012-2013 şi 2018-2019) şi de alte trei ori Supercupa Italiei (2009, 2017 şi 2019), în timp ce, la Dinamo, are alte trei trofee, titlul (2007), Cupa şi Supercupa României (2005).

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare