Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, coleg cu un campion mondial. Mutarea de senzaţie pe care se pregăteşte să o facă Lazio

Ştefan Radu, coleg cu un campion mondial. Mutarea de senzaţie pe care se pregăteşte să o facă Lazio

Serie A

Comentarii

După ce a fost confirmat faptul că Ionuţ Radu va merge la Parma, Ştefan Radu a primit şi el o veste importantă. Lazio vrea să îl aducă la Roma pe Olivier Giroud.

Gazzetta dello Sport anuţă transferul lui Giroud. Conform celui mai celebru cotidian sportiv din Italia, atacantul în vârstă de 33 de ani va ajunge la Lazio. Contractul francezului cu Chelsea va expira în luna iunie, dar tranzacţia este pe cale să fie rezolvată încă de pe acum.

Lazio şi Chelsea se pare că s-au înţeles, atacantul urmând să încaseze două milioane de euro până la vară, apoi un salariu de trei milioane de euro pe sezon, până în 2022.

Albaştrii sunt şi ei dispuşi să îl cedeze acum pe Giroud pentru 6,5 milioane de euro. Tottenham şi Newcastle îl doresc şi ea pe campionul mondial din 2018, dar gruparea de pe Stamford Bridge nu vrea să îl dea la o rivală din Anglia. Pe fir a intrat între timp şi PSG, dar Giroud are cele mai mari şase să ajungă în capitala Italiei, acolo unde va face concurenţă cuplului de atacanţi Correa - Immobile.

Pe locul 3 în Serie A, la cinci puncte în spatele liderului Juventus, Lazio se află la cel mai bun sezon din ultimii ani şi are nevoie de întăriri mai mult ca niciodată. 

  • 9 milioane de euro este cota lui Olivier Giroud pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: giroudlazio 

viewscnt
Articole similare