Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, declaraţie de dragoste pentru fosta echipă: ”Pentru Dinamo intru în zid!”. Ce spune acesta despre timpul petrecut în România

Ştefan Radu, declaraţie de dragoste pentru fosta echipă: ”Pentru Dinamo intru în zid!”. Ce spune acesta despre timpul petrecut în România

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu a devenit recent jucătorul cu cele mai multe apariţii pentru Lazio, în urma a mai bine de 13 ani petrecuţi în ”oraşul etern”.

În ciuda succesului din Italia, Radu nu şi-a uitat originle şi vorbeşte cu drag despre perioada petrecută la Dinamo. Fundaşul a ţinut minte lecţile primite de la marii antrenori din Ştefan cel Mare, care l-au ajutat în cariera sa la cel mai înalt nivel.

Prezent la Lazio din ianuarie 2008, Ştefan Radu a reuşit 403 meciuri pentru formaţia din capitala Italiei, până acum, în care a înscris opt goluri şi a oferit 21 de pase decisive. Acesta a ridicat 3 Cupe şi 3 Supercupe ale Italiei cu actuala formaţie a lui Simeone Inzaghi.

Ştefan Radu, declaraţie de dragoste pentru fosta echipă

”Nea Ando (n.r. Ioan Andone) m-a ajutat enorm, dânsul m-a debutat, a fost un moment incredibil, nu o să pot uita acel moment, apoi Mircea Rednic m-a promovat, m-a aruncat în luptă, mi-a dat încredere, a fost hotărâtor pentru mine.

Auzisem că trebuie să merg la Jiul Petroşani, parcă erau unele discuţii şi cu Sportul Studenţesc, însă ce mai contează acum ce trebuia să fie, important e că am rămas la Dinamo, la echipa la care am crescut şi m-am dezvoltat. Pentru Dinamo intru în zid!

Îmi face plăcere să vorbesc cu toţi colegii mei de la juniori, sunt pe ambele chat-uri, cel de la 1986 şi cel de la 1985. Rămânem cu amintirile noastre preţioase. Le-am şi zis: <<Chiar nu puteţi să vă vedeţi mai des?>>. Însă fiecare are problemele lui, viaţa lui.

Aşa şi eu, am încercat să vin de fiecare dată în ţară, anul trecut, cu pandemia, mi-a fost mai greu. Toţi sunt parte din povestea mea şi le mulţumesc. Şi vă mulţumesc! Să ştiţi ceva, Ştefan Radu nu e rupt de România!”, a declarat jucătorul lui Lazio, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: ştefan radulaziodinamoserie aştefan radu dinamo 

viewscnt
Articole similare