Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, elogiat în presa din Italia: „Nu a pierdut nicio minge. Un adevărat luptător”

Ştefan Radu, elogiat în presa din Italia: „Nu a pierdut nicio minge. Un adevărat luptător”
Comentarii

Ştefan Radu (34 de ani) continuă forma bună la Lazio şi a făcut un meci bun ieri împotrvai lui Torino, scor 0-0.

Fundaşul român nu i-a dezamăgit pe italieni, care l-au recompensat cu nota 6!

Site-ul cittaceleste.it l-a lăudat pe Radu după această partidă din Serie A.

Ce scriu italienii despre Radu:

„Chiar şi astăzi (dar doar în prima repriză) performanţa sa a fost peste medie. Începe de la apărare şi îl ajută pe Fares. Nu a pierdut nicio minge. Un adevărat luptător. Cu 15 minute înainte de final, el este înlocuit. În locul său intră Parolo”, scrie sursa mai sus citată.

  • 2,5 milioane de euro este cota sa de piaţă conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Rezumatul meciului Lazio - Torino

Simone Inzaghi nu l-a putut ajuta pe fratele sau, Filippo. Benevento avea nevoie de o victorie a lui Lazio cu Torino, dar acest lucru nu s-a intamplat. Stefan Radu a jucat 75 de minute si a colaborat la ocaziile gazdelor din prima repriza. Sanabria a lovit bara la cea mai mare sansa de gol a torinezilor.

Fost jucator al gruparii granata, Immobile a ratat un penalty cu sase minute inainte de final. Lazio a avut si o bara in prelungiri, dar tabela a ramas neschimbata. Torino se salveaza de la retrogradare, iar Lazio, indiferent de rezultatul din ultima etapa, va termina pe sase.
Jucătorul român, în vârstă de 34 de ani, este la Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat, mai întâi sub formă de împrumut, de la Dinamo.

Radu a cucerit alături de laziali nu mai puţin de şase trofee. De trei ori a ridicat românul Cupa Italiei (2008-2009, 2012-2013 şi 2018-2019) şi de alte trei ori Supercupa Italiei (2009, 2017 şi 2019)

Afla mai multe despre: stefan radulazioserie a 

viewscnt
Articole similare