Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, evoluţie solidă în faţa lui Cristiano Ronaldo şi Paolo Dybala. "Îmi vine să plâng când mă gândesc. Aceasta este casa mea"

Ştefan Radu, evoluţie solidă în faţa lui Cristiano Ronaldo şi Paolo Dybala. "Îmi vine să plâng când mă gândesc. Aceasta este casa mea"

Serie A

Comentarii

Jucătorul român Ştefan Radu (33 de ani) a avut o evoluţie solidă, sâmbătă seară, în partida pe care Lazio Roma a câştigat-o împotriva celor de la Juventus Torino, scor 3-1, în etapa a 15-a din Serie A.

Fostul dinamovist i-a anihilat perfect pe Cristiano Ronaldo şi Paulo Dybala, cele două staruri având foarte puţine ocazii de a marca. Cristiano a deschis scorul pentru Juventus, însă Luiz Felipe, Milinkovic-Savic şi Caicedo au întors soarta partidei. 

În minutul 38, Ştefan Radu l-a blocat pe urugayanul Rodrigo Bentancur, aflat într-o poziţie iminentă de gol, la scorul de 1-0 pentru Juventus.

Gazzeta Dello Sport l-a notat pe jucătorul român cu nota 6,5, în media formaţiei din capitala Italiei. Romanii se află pe locul 3 în Serie A, cu 33 de puncte, la trei în spatele lui Juventus Torino şi cinci de liderul Internazionale Milano.

"Prima dată când ne-am aflat în dificultate, am găsit replică. În timpul pauzei, Inzaghi ne-a trezit deoarece nu fusesem destul de agresivi şi le-am permis celor de la Juventus să construiască. După pauză, am ieşit pe teren mult mai montaţi, cu o dorinţă mare de victorie. Toată săptămâna am lucrat cum să ieşim din defensivă. Am riscat de câteva ori, dar dacă nu rişti, nu obţi nimic în viaţă. Sper că după victoria cu Milan şi cea cu Juventus, să ne întoarcem în Liga Campionilor. Acesta este visul nostru, nu mai cerem nimic mai mult. Suntem o echipă matură acum şi trebuie să ne ţinem cu picioarele pe pământ. Îmi vine să plâng când mă gândesc la vara trecută. Aceasta este casa mea şi nu mă gândesc la altceva.

Cine i-a ţinut pe Dybala şi Ronaldo? Meritul este al întregii echipe, deoarece faza defensiva în astfel de meciuri trebuie să se facă în 11 oameni", a spus Ştefan Radu, la microfonul Lazio Style Radio, după meciul cu Juventus.

  • Este cotat pe Transfermarkt la 5 milioane de euro.
  • Lazio a plătit celor de la Dinamo, în 2008, 4 milioane de euro.
  • 360 de meciuri, 8 goluri şi 16 pase de gol a oferit în cele 11 sezoane.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare