Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, final de poveste la Lazio după 13 ani. Anunţul italienilor: "Preţul este între 20 şi 25 de milioane de euro"

Ştefan Radu, final de poveste la Lazio după 13 ani. Anunţul italienilor: "Preţul este între 20 şi 25 de milioane de euro"

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu este tot mai aproape de despărţirea de Lazio. Românul va intra în vară în ultimul an de contract cu formaţia de pe Stadio Olimpico, iar Lazio i-a găsit înlocuitor.

Este vorba despre un tânăr fundaş central de la Hellas Verona, Marash Kumbulla, care are un profil asemănător românului. 

La 20 de ani, Kumbulla are o cotă de piaţă de 22,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.de, iar pentru el se va da o adevărată licitaţie în perioada de mercato din vară, anunţă italienii.

"Cu fizic bun, excelent în jocul aerian şi obişnuit să joace în stânga unei apărări formate din trei fundaşi, Kumbulla are profilul ideal pentru a-l înlocui pe Ştefan Radu", scrie Lazionews.eu.

Preţul lui Kumbulla ar urma să fie cuprins între 20 şi 25 de milioane de euro, însă Lazio va avea competiţie serioasă pentru transferul fundaşului albanez născut în Italia. Kumbulla ar fi refuzat-o pe Juventus, în 2018, şi i-ar fi spus "nu" şi lui Napoli, în ianuarie anul acesta, însă gruparea de pe Stadio San Paolo nu renunţă. Pe lângă Napoli, şi Inter, Borussia Dortmund şi Chelsea îl vor pe Kumbulla.

Dar Lazio are prima şansă la transfer, susţine Lazionews.eu, care se bazează pe relaţia excelentă pe care portarul lui Lazio, Thomas Strakosha, o are cu coechipierul său din naţionala Albaniei.

Născut în Italia şi crescut la academia clubului Hellas Verona, internaţionalul albanez avea doar două prezenţe la prima echipă a galben-albaştrilor, înaintea acestui sezon, în care s-a impus ca titular. 19 prezenţe şi un gol marcat a strâns Kumbulla, în actuala stagiune, în toate competiţiile, înainte ca fotbalul din Italia să fie întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Ştefan Radu se poate despărţi de Lazio după 13 ani

Anunţul făcut de presa italiană vine în contextul în care impresarul lui Ştefan Radu, Matteo Materazzi, a dezvăluit recent că Lazio nu i-a propus încă românului prelungirea contractului. Italianul admite că viitorul românului la Lazio, echipă la care se află încă din 2008 şi cu care mai are contract până în 2021, rămâne incert: "Încă nu am vorbit despre o posibilă reînnoire cu Lazio".

Cu toate acestea, Ştefan Radu este nerăbdător să revină pe teren: "Vrea să se întoarcă pe teren cât mai curând posibil, se antrenează mai mult decât înainte pentru a fi gata de joc. Sunt sigur că dacă se reia campionatul mâine dimineaţă, el poate să joace nouăzeci de minute", a adăugat agentul lui Ştefan Radu.

Ştefan Radu, care va împlini 34 de ani în această toamnă, are 372 de meciuri jucate pentru Lazio, pentru care a reuşit opt goluri şi 18 pase decisive.

Ştefan Radu a refuzat oferte importante pentru a rămâne la Lazio

Impresarul românului susţine că Ştefan Radu a avut pe masă "oferte importante", pe un salariu mult mai bun decât la Lazio, dar a ales să rămână la echipa pentru care joacă din 2008.

"El a refuzat oferte foarte importante pentru a continua să îmbrace tricoul lui Lazio. Vara trecută nu a simţit nevoia să plece alt club din Italia, în ciuda faptului că a existat o diferenţă foarte mare din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract", a declarat impresarul românului, Matteo Materazzi, pentru Tutto Mercato.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare