Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, gata să revină! Italienii l-au dat de gol. Ce urmează pentru legenda lui Lazio

Ştefan Radu, gata să revină! Italienii l-au dat de gol. Ce urmează pentru legenda lui Lazio

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut. Fotbalistul român este pe cale să ocupe o funcţie importantă în cadrul clubului la care a devenit o legendă, ca jucător.

Fundaşul român crescut de Dinamo şi transferat de Lazio în 2008 pentru suma de 4.750.000 de euro este aproape să revină şi să ocupe o funcţie în cadrul clubului Lazio. "Boss", cum a fost poreclit de suporterii grupării romane s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut şi a decis să ia o pauză, timp de un an. 

Radu a fost prezent în Munchen, pentru manşa retur a optimei de finale disputată de Lazio pe Allianz Arena, împotriva celor de la Bayern Munchen. Alături de Radu s-a aflat şi fostul său coleg, o altă legendă a celor de la Lazio, Senad Lulic, un fotbalist bosniac care s-a retras în anul 2021.

Conform lalaziosiamonoi.it, Lulic a refuzat oferta conducerii clubului roman de a deveni coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al celor de la Lazio. 

Miroslav Klose şi Ştefan Radu, candidaţi pentru acelaşi post

În schimb, aceeaşi sursă a remarcat alte două variante pentru această funcţie. Două nume importante din istoria celor de la Lazio, Ştefan Radu (2008-2023) şi Miroslav Klose (2011-2016). Discuţiile dintre Ştefan Radu şi conducerea clubului vor avea loc în luna iunie, atunci când românul îşi va încheia pauza de un an, anunţată anul trecut.

Ştefan Radu a evoluat în 426 de partide, în tricoul celor de la Lazio, fiind totodată şi deţinătorul recordului pentru cele mai multe prezenţe, în istoria clubului din Roma. Alături de Lazio, Radu a cucerit trei Cupe ale Italiei şi trei Supercupe ale Italiei, pe lângă numeroase prezenţe în cupele europene.

Lazio, fără antrenor după înfrângerea cu Udinese

Maurizio Sarri şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al lui Lazio. Italianul a luat această decizie după ce Lazio a pierdut încă un meci pe teren propriu, 1-2 cu Udinese, iar o participare în sezonul viitor al Ligii Campionilor pare doar un vis. Maurizio Sarri a fost în această dimineaţă la Formello (n.r.- unde se află baza de pregătire a lui Lazio) pentru a-şi lua rămas bun de la jucători.

Afla mai multe despre: serie astefan radusenad luliclaziomiroslav klose 

viewscnt
Articole similare