Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, lăudat pentru prestaţia din meciul cu Juventus, prima după accidentare. "Întoarcerea şefului poate oferi încrederea potrivită"

Ştefan Radu, lăudat pentru prestaţia din meciul cu Juventus, prima după accidentare. "Întoarcerea şefului poate oferi încrederea potrivită"

Serie A

Comentarii

Fotbalistul român a fost lăudat de presa din Italia pentru evoluţia din meciul cu Juventus Torino, încheiat la egalitate, duminică, scor 1-1. A fost primul meci al sezonului pentru fostul dinamovist.

Ştefan Radu a fost folosit de Simone Inzaghi pentru prima dată  în acest sezon. în meciul terminat la egalitate, 1-1, acasă, duminică, cu Juventus Torino. Fotbalistul român a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren mai bine de o lună de zile.

Ştefan Radu a fost titular şi a fost înlocuit în minutul 54 de olandezul Wesley Hoedt, cel readus la club pentru a-l suplini pe român la nevoie. Fotbalistul român a colaborat la cea mai periculoasă fază de atac a lazialilor în prima repriză, când a centrart perfect pentru Milinkovic-Savic, sârbul a retrimis balonul în careu, însă kosovarul Muriqi a trecut milimetri pe lângă balon.

Italienii de la "Cittaceleste" sunt de părere că revenirea românului este una de bun augur, iar rezultatele echipei vor fi din ce în ce mai bune pe viitor:

"Chiar dacă a fost un singur meci, Simone Inzaghi poate zâmbi. Această periaodă de odihnă va ajuta la compactarea grupului în continuare. După o săptămână haotică care doar ce a trecut, din cauza accidentărilor, Lazio are nevoie de puţină linişte. Întoarcerea <<şefului>> (n.r. - Ştefan Radu) în defensivă poate oferi încrederea potrivită pe viitor", au scris italienii.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare