Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, pe final de drum la Lazio? ”Îmi pare rău de el, Sarri joacă cu patru fundaşi şi el e obişnuit cu trei”

Ştefan Radu, pe final de drum la Lazio? ”Îmi pare rău de el, Sarri joacă cu patru fundaşi şi el e obişnuit cu trei”

Stranieri

Comentarii

Odată cu revenirea în România, după ce a semnat cu Sepsi, Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul lui Ştefan Radu la Lazio.

Cristiano Bergodi s-a întors în România, după ce şi-a dat acordul să o preia pe Sepsi. Tehnicianul italian a ajuns în ţară duminică, pentru a merge la Sfântu Gheorghe să preia frâiele echipei covăsnene. Fost jucător la Lazio, Bergodi a vorbit despre situaţia lui Ştefan Radu la clubul roman, fundaşul fiind doar pe bancă la toate partidele din acest sezon.

Niciun minut nu a prins fostul jucător al lui Dinamo în actuala stagiune, iar aventura sa la Lazio pare să se apropie de final. După ce a devenit, în ultimul sezon, jucătorul cu cele mai multe apariţii din istoria clubului, Radu a rămas lipit de bancă în actuala stagiune, nefiind pe placul noului antrenor, Maurizio Sarri.

Astfel, Bergodi speră că fotbalistul român poate reveni în planurile fostului tehnician al lui Chelsea şi Juventus, dar semnele nu sunt promiţătoare. Însă, Ştefan Radu ar putea avea şansa să impresioneze în week-end-ul viitor, cu titularul Acerbi accidentat înaintea duelului cu Inter, formaţie pe care Radu a refuzat-o în vara de abia încheiată, din semn de loialitate faţă de Lazio.

Ştefan Radu, pe final de drum la Lazio?

Mie îmi pare foarte rău de Radu Ştefan, sincer. Eu nu ştiam faptul că Sarri joacă bine cu patru fundaşi şi el e obişnuit cu trei. A jucat foarte, foarte bine cu Inzaghi. Nu e uşor să treci din linia cu trei sau cu patru, pentru că e mai mult teren de acoperit pentru fundaşi, nu e uşor.

Dar el acum probabil, următorul meci e suspendat Acerbi, şi el va juca, sper din suflet, pentru că are nevoie de o şansă şi Radu acolo e o legendă acum, a devenit o legendă un român”, a declarat Bergodi.

Ştefan Radu a părăsit-o pe Dinamo iniţial în ianuarie 2008, pentru a semna cu Lazio, sub formă de împrumut. Italienii au fost impresionaţi de ce au văzut, astfel că fundaşul român a semnat definitiv cu clubul roman şase luni mai târziu, înainte de a devenit jucătorul cu cele mai multe apariţii din istoria clubului, cu 412. Recordul anterior era de 401.

Afla mai multe despre: ştefan raducristiano bergodilaziomaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare