Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu ratează următoarea etapă de Serie A, dar şi debutul lui Ionuţ Radu la Parma. Meciul va fi transmis duminică, ora 19, pe Telekom Sport 2

Ştefan Radu ratează următoarea etapă de Serie A, dar şi debutul lui Ionuţ Radu la Parma. Meciul va fi transmis duminică, ora 19, pe Telekom Sport 2

Stranieri

Comentarii

Lazio Roma se află mai aproape ca niciodată de titlu în ultimii 20 de ani, la doar patru puncte în spatele liderului Juventus Torino. În anul 2000, Lazio reuşea să câştige titlul tot în faţa celor de la Juventus, cu doar un punct avans. De atunci, a mai încheiat pe podiumul din Seria A doar în trei rânduri, de fiecare dată pe locul trei, la 6 puncte (2000-2001), 34 puncte (2006-2007) şi 18 puncte (2014-2015) distanţă de campioană.

În următoarea etapă, vor lipsi două piese importante din angrenajul lui Simone Inzaghi. Primul este românul Ştefan Radu, iar cel de-al doilea este mijlocaşul sârb Sergej Milinkovic-Savic. Cei doi au fost avertizaţi cu galben în remiza din ultima rundă cu Verona, scor 0-0, şi sunt suspendaţi pentru partida de, duminică, de pe terenul celor de la Parma. La gazde, portarul român Ionuţ Radu este aşteptat să debuteze contra lazialilor, după experienţa cu cântec de la Genoa.

Parma este pe locul 7, cu 32 de puncte şi speră să prindă unul din locurile care asigură prezenţa în cupele europene pentru următorul sezon. Din Italia se califică şapte echipe: patru în Liga Campionilor, două în Europa League şi una în UEFA Conference League.

Se califică primele şase clasate din Serie A, dar se ţine cont şi de Cupa Italiei, acolo unde Napoli (locul 10 în Serie A) şi Milan (locul 8 în Serie A) îşi joacă ultimele şansele. Dacă ambele vor părăsi faza semifinală a competiţiei, locul şapte din Serie A va ajunge în UEFA Conference League.

Afla mai multe despre: fotbalstefan radu 

viewscnt
Articole similare