Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu şi-a ales destinaţia finală: "Este dorinţa lui să îşi încheie cariera acolo". Anunţul oficial

Ştefan Radu şi-a ales destinaţia finală: "Este dorinţa lui să îşi încheie cariera acolo". Anunţul oficial

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român Ştefan Radu îşi doreşte să îşi încheie cariera la actuala sa echipă, Lazio, a anunţat agentul fotbalistului care evoluează la formaţia din capitala Italiei din ianuarie 2008, potrivit presei italiene.

"Prelungirea contractului nu este o urgenţă, acum prioritatea lui Ştefan este să se refacă după accidentare şi să revină cât mai rapid pe gazon. Mai are doi ani de contract, dorinţa lui şi a clubului e să-şi încheie cariera acolo, să mai rămână 4-5 ani, dar încă nu e prevăzută o discuţie pentru a aprofunda subiectul. Există însă condiţii s-o facem", a spus agentul Matteo Materazzi, conform site-ului Citta Celeste.

Ştefan Radu, în vârstă de 31 de ani, mai are contract de Lazio până în iunie 2020. Presa italiană a anunţat de mai mult timp că fundaşul este hotărât să joace la formaţia biancoceleste până la finalul carierei.

Radu s-a accidentat la coapsa stângă în meciul de campionat cu Empoli (1-0) de pe 16 septembrie, iar examenele medicale la care a fost supus au arătat că el va lipsi cel puţin 20 de zile.

2 este numărul echipelor din cariera lui Ştefan Radu: Lazio şi Dinamo

6 milioane de euro este cota fundaşului român

32 de ani va împlini Ştefan Radu pe 22 octombrie 2018

319 meciuri a strâns Radu în tricoul lui Lazio, pentru care a reuşit şapte goluri şi 17 assist-uri

Afla mai multe despre: stefan raduretragerelazio 

viewscnt
Articole similare