Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Târnovanu, avertizat după gafa din derby-ul cu Dinamo: „Tot timpul el nu a fost în joc!”

Ştefan Târnovanu, avertizat după gafa din derby-ul cu Dinamo: „Tot timpul el nu a fost în joc!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în etapa a doua a Superligii.

Ştefan Târnovanu, criticat după gafa din derby-ul cu Dinamo: „Tot timpul el nu a fost în joc!”

Deşi FCSB a dominat prima repriză a derby-ului cu Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare a reuşit să revină pe final şi a încercat să egaleze. Dinamoviştii au intrat în joc, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu. Goncalo Gregorio a înscris pentru oaspeţi în minutul 83, profitând de o respingere greşită a portarului de la FCSB.

Florin Răducioiu a analizat prestaţia goalkeeper-ului roş-albastru şi a tras un semnal de alarmă în privinţa acestuia.

„Un şut aparent simplu, Târnovanu probabil deconcentrat pentru că mai tot timpul el nu a fost în joc. Eu nu l-am văzut pe acest portar să intervină şi trebuie să fie foarte atent pentru că o să mai aibă meciuri de genul acesta în care FCSB va domina.

Trebuie să fie mai concentrat cu siguranţă, pentru că altfel se complică lucrurile, chiar dacă la un moment dat a fost un forcing al lui Dinamo pentru a egala nemeritat. Deci, Târnovanu ar trebui să stea mult mai atent până în minutul 99, 100, cât durează meciul”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Prima reacţie a lui Andrea Compagno după oferta de la Heerenveen: ”Am auzit ceva”

Andrea Compagno a fost doar rezervă sâmbătă seară, în derby-ul FCSB - Dinamo, însă a fost introdus în minutul 46, în locul lui Alexandru Băluţă.

Italianul nu s-a lipit la gol, dar este hotărât să muncească tot mai mult la antrenamente, pentru a-şi recupera locul de titular.

Întrebat de posibilitatea plecării la Heerenveen, Andrea Compagno a declarat că nu a auzit nimic despre acest lucru.

”Nu e nimic. Nu ştiu nimic. Sunt sincer. Am auzit ceva, am citit ceva, dar nu ştiu nimic. Până nu zice nimeni nimic sunt concentrat aici. La fiecare antrenament, la fiecare meci.

Eu nu mă gândesc prea departe. Vine un meci foarte important. Mai avem un antrenament, vreau să dau totul şi să fiu titular la următorul meci.

Dacă joc 5, 10 sau 20 de minute, trebuie să dau totul.

Sunt vârf, trebuie să marchez. Nu cred că are legătură cu faptul că nu am marcat. Nu cred că trebuie să conving pe nimeni. E o decizie, avem antrenor pentru asta.

E normal că sunt dezamăgit. E o problemă dacă un jucător stă pe bancă şi nu e nefericit”, a declarat Andrea Compagno, după meciul cu Dinamo.

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanuflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare