Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefano Pioli l-a apreciat pe Zlatan Ibrahimovic la finalul partidei cu Inter. Suedezul s-a scuzat pentru atitudinea din meciul cu rivalii rossonerilor "Şi-a cerut iertare, ca un mare campion care este"

Stefano Pioli l-a apreciat pe Zlatan Ibrahimovic la finalul partidei cu Inter. Suedezul s-a scuzat pentru atitudinea din meciul cu rivalii rossonerilor "Şi-a cerut iertare, ca un mare campion care este"

AC Milan

Comentarii

AC Milan a pierdut în faţa celor de la Inter, în Cupa Italiei, cu scor 2-1. La finalul partidei Pioli a confirmat faptul că Zlatan şi-a cerut iertare pentru atiduniea pe care a avut-o în meci, lucru care l-a făcut să ia cartonaş roşu.

Stefano Pioli l-a apreciat pe Zlatan Ibrahimovic la finalul partidei cu Inter

În partida de marţi seară din Cupa Italiei, AC Milan a pierdut cu scor 2-1 în faţa celor de la Inter Milan. În acest meci, Zlatan Ibrahimovic a luat două cartonaşe galbele, lucru care a dus la eliminarea sa de pe teren. 

Suedezul a avut o altercaţie cu Lukaku la finalul reprizei şi din cauza injurilor pe care ambii atacanţi le-au adresat unul, celuilalt, arbitrul meciului a decis să le cartonaş galben, foştilor coechipier de la Manchester United.

În prima parte a reprizei a doua, Zlatan a mai luat un galben, după o intrare mai dură la un adversar. Acest lucur a dus la eliminarea sa din meci şi la înfrângerea echipei sale.

La finalul partidei, Stefano Pioli a afirmat faptul că l-a apreciat pe Zlatan pentru că şi-a cerut iertare în vestiar.

"Ce a spus Ibrahimovici în vestiar? Şi-a cerut scuze, ca un mare campion care este. Nu era uşor să continuăm la acelaşi nivel fără un om", a declarat Stefano Pioli.

Formaţia AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată, marţi seară, de echipa lui Ionuţ Radu, Inter Milano, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuţ Radu a fost rezervă. AC Milan a condus datorită unul gol marcat de Ibrahimovici în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat şi Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku ’71 (penalty) şi Eriksen ‘90+7.

Afla mai multe despre: zlatan ibtahimovic ac milan 

viewscnt
Articole similare