Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefano Pioli pleacă de la AC Milan! Un fost antrenor din Premier League este favorit să îi preia pe "diavoli"

Stefano Pioli pleacă de la AC Milan! Un fost antrenor din Premier League este favorit să îi preia pe "diavoli"

AC Milan

Comentarii

Stefano Pioli are şanse foarte mici de a mai rămâne antrenor lui AC Milan după terminarea sezonului. Oficialii clubului rossonero deja au găsit trei variante de înlocuitor pentru tehnicianul italian.

Chiar dacă Pioli, în trecut pe banca celor de la Lazio sau Inter, a adus-o pe Milan tot mai aproape de locurile europene, nu a fost destul de convingător pentru conducerea "diavolilor", în special pentru Ivan Gazidis. 

Prefaratul lui Gazidis rămâne în continuare Ralf Rangnick, însă nu va fi uşor de adus fostul manager de la RB Leipzig. Germanul nu vrea să fie doar antrenor la Milan, ci cere să fie responsabil şi asupra departamentului de transferuri, iar din informaţiile presei din Italia, Milan nu îi poate oferi un buget suficient pentru a aduce toţi jucătorii de care are nevoie. 

Astfel, în atenţia lui Milan a intrat Unai Emery, liber de contract după ce a plecat de la Arsenal. Totodată, Milan a negociat şi cu Marcelino, fost antrenor la Villarreal şi Valencia, însă acesta a refuzat oferta de a antrena pe San Siro. 

Afla mai multe despre: stefano pioliac milanantrenor milan 

viewscnt
Articole similare