Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefanos Tsitsipas, criticat de guvernul din Grecia pentru afirmaţiile sale legate de vaccinare

Stefanos Tsitsipas, criticat de guvernul din Grecia pentru afirmaţiile sale legate de vaccinare

Tenis

Comentarii

Tenismenul Stefanos Tsitsipas, locul 3 ATP, a fost criticat de guvernul din Grecia după ce zilele trecute s-a arătat neîncrezător în ceea ce priveşte vaccinul împotriva coronavirusului, relatează AFP.

“El nu are nici cunoştinţele, nici studiilel, nici munca de cercetare care să îi permită să-şi formeze acea opinie”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Giannis Economou.

El a precvizat că Tsitsipas este un mare sportiv, însă aici este vorba de “abilitatea sa de a evalua nevoia de vaccinare sau dacă vaccinul a fost testat o perioadă suficientă”. “Aş spune că persoanele care, prin excelentele performanţe în alte domenii, sunt o referinţă pentru publicul larg trebuie să fie de două ori mai precaute atunci când exprimă astfel de păreri”, a adăugat Economou.

Stefanos Tsitsipas, care în prezent participă la turneul de la Cincinnati, a declarat zilele trecute că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului şi că o va face doar dacă va fi obligat. “Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu a decis că este obligatoriu. La un moment dat va trebui să o fac, sunt sigur de asta, dar deocamdată vaccinarea nu a fost obligatorie pentru a concura, astfel că nu m-am vaccinat. Sunt tânăr, fac parte din categoria sub 25 de ani, pentru mine vaccinul nu a fost testat suficient, este nou. Şi există efecte secundare. Ştiu personal oameni care le-au trăit. Nu sunt împotrivă, doar că nu văd motivul pentru care cineva din categoria mea de vârstă să se vaccineze. Vreau să văd o versiune mai bună a vaccinului, cu mai multe avantaje decât inconveniente”, a afirmat el.

Afla mai multe despre: stefanos tsitsipas 

viewscnt
Articole similare