Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Stejarii” sunt pregătiţi pentru meciul cu Germania: ”Vrem să ducem România la Cupa Mondială!”

”Stejarii” sunt pregătiţi pentru meciul cu Germania: ”Vrem să ducem România la Cupa Mondială!”

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby a României aşteaptă cu sufletul la gură meciurile cu Germania (10 februarie) şi Spania (18 februarie), din Rugby Europe Championship - competiţie care ne-ar putea asigura calificarea la Cupa Mondială di Japonia 2019.

”Stejarii” urmează să joace cu Germania, în returul Rugby Europe Championship. În tur, România a pierdut surprinzător cu 41-38, dar Mihai Macovei speră că de această dată va avea motive de bucurie. Sportivul de 31 de ani spune că este încrezător:

”Cu siguranţă sperăm să începem cu dreptul, să avem prima victorie contra Germaniei, după care să ne gândim la meciul cu Spania. Să nu ne mai gândim la ce a fost, important e prezentul, că avem tot lotul valid, toţi băieţii au răspuns la convocare. (Reporter: A revenit şi Vali Ursache, ne va ajuta? Cu siguranţă, este un jucător bun, cu experienţă, care joacă într-un campionat bun şi o să aducă un plus echipei. Gândul nostru este să ducem echipa României la Cupa Mondială”, a spus Mihai Macovei.

Marius Antonescu este şi el optimist, dar cere concentrare. ”E un meci foarte important, trebuie să îl tratăm cu foarte mare seriozitate având în vedere greşeala de anul trecut, cred că o să fie dificil. (Reporter: Reuşim să ne luăm revanşa în faţa lor?) Eu aşa cred, am încredere în colegi, ne-am adunat toţi, facem rezultatul dorit. Cred că suntem pregătiţi şi avem o oportunitate foarte mare să ne calificăm destul de uşor”, a declarat Marius Antonescu.



România îşi poate asigura calificarea directă la CM 2019 dacă termină pe primul loc Rugby Europe Championship. În acest moment, ”stejarii” sunt pe locul 1, dar mai are de jucat retururile cu Germania, Spania, Rusia, Belgia şi Georgia.

România - Germania este sâmbătăt, 10 februarie, de la 16:00, pe Telekom Sport 1. Meciul se dispută la Cluj.

Afla mai multe despre: rugbyrugby europe championshipromaniagermania 

viewscnt
Articole similare