Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stelea îi critică pe cei de la FCSB în cazul lui Andrei Vlad: ”N-au ştiut să aibă grijă de el”. De ce îi ţine pumnii lui Dică

Stelea îi critică pe cei de la FCSB în cazul lui Andrei Vlad: ”N-au ştiut să aibă grijă de el”. De ce îi ţine pumnii lui Dică

FCSB

Comentarii

Bogdan Stelea a anunţat deschiderea celui de-al doilea modul la şcoala sa de fotbal, de la Stejarii Country Club, şi a discutat, printre altele, şi despre mai multe episoade petrecute în ultima perioadă în fotbalul românesc.

Fostul portar al echipei naţionale este de părere că FCSB a greşit în privinţa lui Andrei Vlad, portar criticat pentru evoluţiile nesigure şi, mai apoi, trecut pe linie moartă după venirea lui Bălgrădean.

Nu îi va fi deloc uşor de acum încolo. Chiar îmi pare rău de băiat. A fost pus într-o situaţie foarte dificilă. Cred că până în momentul de faţă cei de la acolo n-au ştiut să aibă grijă de el”, a spus Stelea.

Mai mult, ”Arnold” a vorbit şi despre situaţia lui Nicolae Dică şi consideră nedrept ce i se întâmplă tehnicianului.

Până acum nu mă interesa ce se întâmplă acolo, dar când tot văd zi de zi ca e dat afară, că e pe picior de plecare, chiar îmi doresc să rămână la Steaua şi îi ţin pumnii din toată inima”, a spus Stelea.

Afla mai multe despre: steleaandrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare