Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stelea pregăteşte următoarea generaţie de portari ai naţionalei! Golul lăsat în Liga 1 de plecarea lui Niţă: "Mi-e greu să mai evidenţiez pe cineva"

Stelea pregăteşte următoarea generaţie de portari ai naţionalei! Golul lăsat în Liga 1 de plecarea lui Niţă: "Mi-e greu să mai evidenţiez pe cineva"

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Stelea şi-a redeschis şcoala de fotbal de la "Stejarii Country Club", iar fostul goalkeeper al tricolorilor speră să ajute naţionala României cu o nouă generaţie de portari de top şi nu numai. Totul fără să pună presiune pe puştii legitimaţi.

"Pentru a reuşi să atragi copiii la fotbal trebuie să eviţi pe cât posibil monotonia, trebuie să inventezi jocuri noi în permanenţă şi tot felul de exerciţii noi.

E important să ne simţim bine la antrenamente şi să ne distrăm. Odată cu asta, o să-i ajutăm să se mişte mai bine, să se coordoneze, să-şi dea seama ce înseamnă să lucrezi în grup, să respecte anumite reguli. Îi ajutăm să iubească sportul, să o facă încercând să joace fotbal"
, a declarat Stelea la redeschiderea şcolii sale de fotbal.

Stelea spune că Florin Niţă era portarul său preferat din Liga 1, iar odată cu plecarea acestuia la Sparta Praga nu mai poate nominaliza un goalkeeper care apără în prezent în campionatul intern şi ar putea ajuta naţionala.



"Îmi plăcea Niţă din campionat, dar a plecat. Acum mi-e greu să mai evidenţiez pe cineva", spune Bogdan Stelea.

Afla mai multe despre: bogdan steleastejarii contry club 

viewscnt
Articole similare