Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip a surprins pe toată lumea la prezentarea oficială: ”La Dinamo e un proiect ambiţios” Fanii l-au convins să revină: ”Îmi plac provocările”

Steliano Filip a surprins pe toată lumea la prezentarea oficială: ”La Dinamo e un proiect ambiţios” Fanii l-au convins să revină: ”Îmi plac provocările”

Dinamo București

Comentarii

Steliano Filip a revenit la Dinamo, după eforturile făcute de suporterii din proiectul DDB

La acest proiect probabil s-a referit şi fundaşul, care s-a declarat entuziasmat de revenirea în Ştefan cel Mare. Un club cu reale probleme financiare, Dinamo a reuşit să-l aducă înapoi pe Filip după eforturile suporterilor.

Chiar şi-aşa, declaraţia apărătorului de la prezentarea oficială a surprins: ”Sunt fericit să fiu aici. Mi-am dorit sincer să mă întorc acasă, să pun umărul la redresarea echipei. Am văzut că sunt jucători valoroşi aici şi împreună cu fanii care fac tot posibilul să salveze clubul, e un proiect ambiţios şi mie îmi plac astfel de provocări. Sunt convins că Dinamo nu va muri” a mărturisit fundaşul stânga.

Filip este convins că şi alţi foşti jucători importanţi din Ştefan cel Mare pot reveni la echipă: ”Mai sunt foarte mulţi ”câini” care se pot întoarce. Trebuie să recunosc că contează şi partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă şi am venit să facem treabă împreună. Eu sunt pregătit, pentru că am jucat recent în Grecia şi din punct de vedere fizic sunt bine” a mai spus Steliano Filip, la prezentarea oficială.

Filip (26 de ani) a ajuns prima dată în Ştefan cel Mare în 2012. A bifat şase sezoane şi şi-a trecut în palmares Cupa Ligii cu echipa dinamovistă. El a debutat în naţionala României în 2015, iar după Dinamo a bifat experienţe în Croaţia (Hajduk Split), Grecia (Larissa), dar şi România (Dunărea Călăraşi şi Viitorul Constanţa).

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare