Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip i-a şocat pe croaţi! Adevăratul motiv pentru care fostul dinamovist nu a prins până acum lotul lui Hajduk

Steliano Filip i-a şocat pe croaţi! Adevăratul motiv pentru care fostul dinamovist nu a prins până acum lotul lui Hajdukgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Steliano Filip nu a prins lotul lui Hajduk nici pentru disputa cu FCSB, scor 0-0, contând pentru manşa tur a turului 3 preliminar Europa League, asta deşi tehnicianul croaţilor anunţase în conferinţa de presă că se va baza pe fundaşul român.

Transferat la începutul anului de la Dinamo la Hajduk pentru 500.000 de euro, Steliano Filip a prins doar cinci meciuri în tricoul noii echipe, în sezonul trecut, însă mulţi se aşteptau ca noul campionat fundaşul stânga să depăşească perioada de adaptare şi să joace tot mai des.

A "rupt" cântarul la revenirea din vacanţă!

Nu a fost însă deloc aşa. Steliano Filip nu a prins nici măcar lotul croaţilor în cele cinci partide oficiale jucate în noul sezon, iar viitorul său la Hajduk pare sub semnul întrebării.



Motivul e reprezentat de forma în care fostul dinamovist s-a prezentat la reluarea pregătirilor, după vacanţă. Acesta avea mari probleme cu greutatea.

Din informaţiile Telekom Sport, fundaşul român a avut peste opt kilograme în plus (!), motiv pentru care a fost pus la un program intensiv de pregătire şi nu va juca până în momentul în care va ajunge la greutatea optimă.

Steliano Filip îşi reintră în formă, iar poza postată pe Instagram demonstrează că mai are foarte puţin până va putea juca din nou pentru Hajduk Split.

Afla mai multe despre: steliano filiphajduk splitcroatiagreutate 

viewscnt
Articole similare