Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, mesaj către fani după ce Dinamo şi-a salvat sezonul: ”Le mulţumesc! Abia aşteptăm să jucăm cu stadionul plin”

Steliano Filip, mesaj către fani după ce Dinamo şi-a salvat sezonul: ”Le mulţumesc! Abia aşteptăm să jucăm cu stadionul plin”

Dinamo București

Comentarii

Liderul play-out-ului, Chindia, a terminat sezonul cu o remiză fără gol pe terenul lui Dinamo.

Cu o victorie, roş-albii ar fi terminat pe poziţia a doua şi ar fi luptat pentru un loc european.

”Ne bucuram că ne-am salvat. Ştiu că pentru tot ce înseamnă Dinamo e puţin mai dificil să spui că eşti fericit că ai rămas în prima ligă, dar ţinând cont de toate problemele care au fost la această echipă, ţin să le mulţumesc suporterilor” a spus Steliano Filip, la finalul jocului.

”Noi ştiam că suntem salvaţi cu un punct, ei n-au forţat şi eram in ultimele minute si decât să riscăm un contraatac sau o greşeală în apărare mai bine am jucat simplu” a mai spus fundaşul ”câinilor”

Spre finalul flash interviului de la finalul meciului, Filip a vorbit din nou despre suporterii lui Dinamo: ”Şi în această seară au fost la nivel inalt, ca de obicei sunt alaturi de noi ne bucurăm de abia asteptam să jucam cu stadioanele pline pentru ca au dat dovada de acest lucru si sunt convins ca ne vor ajuta si mai mult” a mai spus Filip.


 

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare