Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip s-a întors în Liga I. Dinamo l-a convins, iar fundaşul stânga a semnat un contract pe doi ani şi jumătate

Steliano Filip s-a întors în Liga I. Dinamo l-a convins, iar fundaşul stânga a semnat un contract pe doi ani şi jumătate

Dinamo București

Comentarii

Dinamo continuă să se întărească în actuala perioadă de transferuri. După ce au bătut palma cu mijlocaşul stânga Gevaro Nepomuceno, "câinii" au câştigat lupta cu Astra şi au obţinut semnătura lui Steliano Filip.

"STELIANO ÎNAPOI ÎN HAITĂ

DDB întăreşte Dinamo, la solicitarea managerului nostru Jerry Gane.

DDB s-a înţeles cu STELIANO FILIP, care începând de astăzi s-a întors în MAREA FAMILIE DINAMO. Fostul căpitan a semnat un contract pentru 2 ani şi jumătate, iar de mâine se va alătura colegilor săi la treabă.

După ce a reziliat cu Larisa, Steliano a avut oferte din Grecia, Turcia şi Polonia, plus de la 3 echipe din România, pe care le ştim noi, dar a ales, previzibil am spune, HAITA.

BUN VENIT PRINTRE AI TĂI, CÂINE!" , se arată pe pagina de Facebook PCH.

Fundaşul stânga a mai evoluat în Liga I, la Dinamo, între 2012 şi 2018, perioadă în care a purtat banderola de căpitan a clubului din Ştefan cel Mare şi a reuşit 7 goluri în cele 153 de meciuri jucate. Steliano Filip a cucerit şi un trofeu alături de dinamovişti, Cupa Ligii, în ediţia 2016/2017.

După o experienţă nefericită la Hajduk Split, fotbalistul de 26 de ani a revenit în Liga I, la Dunărea Călăraşi, apoi la FC Viitorul. Steliano Filip a evoluat la echipa lui Gheorghe Hagi din vara lui 2019 până în iarna anului trecut, când a semnat cu Larissa, din Grecia, de care s-a despărţit în această săptămână.

  • 300.000 de euro este cotalui Steliano Filip conform site-ului de specialitate Transfermakt.com
  • 7 selecţii are fotbalistul la naţionala României

 

Afla mai multe despre: dinamosteliano filip 

viewscnt
Articole similare