Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, sincer după ce a revenit ca titular la Dinamo! ”Până la urmă, important este să ne salvăm!”

Steliano Filip, sincer după ce a revenit ca titular la Dinamo! ”Până la urmă, important este să ne salvăm!”
Comentarii

Steliano Filip a revenit ca titular la Dinamo, dar echipa lui a pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, cu Sepsi.

Fotbalistul nu mai era în planurile lui Dinamo, dar după venirea lui Flavius Stoican, fotbalistul a fost reintegrat. El a vorbit despre perioada din ultima vreme şi despre viitorul său în Ştefan cel Mare. Jucătorul este sigur că Dinamo va reuşi să se salveze şi în acest an de la retrogradare. 

”Până la urmă, important este să ne salvăm!”

”Nu pot spune că mă simt bine, pentru că am pierdut, dar mă bucur că am revenit şi am jucat. Nu ne-a ieşit ce ne-am dorit, după o primă repriză foarte bună, cu excepţia greşelii de la golul lor. Dar din păcate nu am reuşit să jucăm la fel de bine şi în repriza a doua şi am fost taxaţi.

Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, m-am plicitisit şi eu, şi voi, cred, de toate aceste discuţii, ’Steliano Filip pleacă, rămâne’. Important este că sunt la echipă, îmi doresc să o fac cât mai bine şi să salvăm echipa.

Pentru Dinamo e greu, dar să nu uităm prin ce perioadă trece Dinamo. Nu este un loc plăcut, nu ne face cinste, dar contează punctele de la final. Consider că sezonul trecut a fost mai greu şi am salvat echipa. Şi anul acesta vom salva echipa.

”Trebuie să fim corecţi şi să spunem adevărul. Până acum o lună şi jumătate ne propuneam barajul. E clar că nu ne mulţumim cu barajul, vrem puncte şi să ne salvăm, direct. Până la urmă, important este să ne salvăm. 100% sunt convins că Dinamo se va salva”, a spus Steliano Filip.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 48, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 36, 11. Chindia - 32, 12. FC U Craiova – 30, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 11. 

Afla mai multe despre: dinamo-sepsi-steliano filip 

viewscnt
Articole similare