Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo: ”Sunt extenuat psihic! Am adunat prea multe, vreau linişte!” + Nu a înţeles comportamentul suporterilor

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo: ”Sunt extenuat psihic! Am adunat prea multe, vreau linişte!” + Nu a înţeles comportamentul suporterilor

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul stânga Steliano Filip este hotărât şi vrea să plece de la Dinamo. El a avut mici neînţelegeri cu Mircea Rednic, iar presiunea sezonului l-a afectat.

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo: ”Sunt extenuat psihic! Am adunat prea multe, vreau linişte!” + Nu a înţeles comportamentul suporterilor

Steliano Filip nu se mai regăseşte la Dinamo! Fundaşul pare foarte hotârăt şi vrea să plece din Ştefan cel Mare. 

Fundaşul stânga s-a săturat de criticile şi înjurăturile fanilor şi anunţă că decizia de a pleca din Ştefan cel Mare nu mai poate fi întoarsă de nimeni. 

''Eu am venit la Dinamo deşi aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât şi din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club şi iubesc suporterii din Ştefan cel Mare. Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă.

Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături şi ameninţări constante din partea fanilor. Nu mă sperie şi nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează aşa, total nemeritat. 

Poate că am greşit şi eu pentru că am răspuns pe reţelele de socializare unor persoane care mi-au scris. Am făcut-o pentru că aveam peste 500 de mesaje şi la un moment dat efectiv ce6 goluri în 158 de meciuri a marcat Filip pentru Dinamo în Liga 1, all-timedezi psihic. 

Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur şi simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înţeleg că sunt un fotbalist experimentat şi că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot! 

Decizia mea este să plec! Nu se pune problema de bani sau alte lucruri materiale, tot ce vreau este să fie linişte, să fie bine atât lui Dinamo cât şi mie'' a declarat Steliano Filip pentru Pro Sport. 

Mesaj pentru Flavius Stoican: ''Vreau să îi mulţumesc foarte mult lui Mister Stoican pentru că a fost mai mult decât înţelegător cu mine. Am vorbit cu el şi i-am transmis ce simt. Eu am o relaţie foarte bună cu el pentru că m-a mai antrenat şi mă cunoaşte foarte bine. Îmi pare nespus de rău pentru că mi-aş fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situaţia, dar eu efectiv nu mai pot psihic. Oricum, Dinamo nu stă în Steliano Filip şi nu o să stea vreodată într-un jucător''.

  • 6 goluri a reuşit Steliano în cele 158 de meciuri jucate pentru Dinamo în Liga I!

Afla mai multe despre: steliano filipdinamo 

viewscnt
Articole similare