Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

STENOGRAME | Cum şi-a organizat Burleanu oamenii pentru alegerile FRF: ”Când vorbesc eu, să aplaude! Când vorbesc Puşcaş şi Lupescu, să se uite în telefoane”

STENOGRAME | Cum şi-a organizat Burleanu oamenii pentru alegerile FRF: ”Când vorbesc eu, să aplaude! Când vorbesc Puşcaş şi Lupescu, să se uite în telefoane”

Fotbal

Comentarii

Gazeta Sporturilor a publicat astăzi în ediţia tipărită o partea din discuţiile de la o întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

Preşedintele Burleanu le indică membrilor CEx şi apropiaţilor din FRF să întocmească liste cu oameni care să aplaude intervenţiile lui şi să încurce contracandidaţii. 

BURLEANU: Iarăşi un alt lucru pe care aş vrea să-l aveţi în vedere, fiecare dintre voi, e să identificaţi în fiecare eşalon nişte oameni care, atunci când vor vorbi contracandidaţii, să nu fie atenţi. Să faceţi gălăgie, să se uite pe telefoane. Deci faceţi-vă o listă cu oameni de tipul ăsta care să poată să dea semnalul în felul ăsta. Atunci când voi vorbi eu, să vă asiguraţi că avem aceiaşi oameni care în schimb vor aplauda. Va conta foarte mult şi reacţia sălii. Ce rugăminte am. Fiecare dintre voi să vă faceţi lista asta şi să mi-o daţi mâine atunci. 

BURLEANU: Iar cei pe care-i ştim că au nebunii, mai sunt şi alţii împotrivă care sunt în banca lor, să fie distribuiţi în felul ăsta în sală. Fiecare om are locul lui acolo, că nu se aşază cine vrea unde vrea. 

BURLEANU: Ce rugăminte mai am la voi mâine dimineaţă. Să îi sunaţi înainte de 6, de Comitetul Executiv... Fiţi atenţi puţin! Mâine dimineaţă să îi sunaţi să îi întrebaţi care vin, la ce oră ajung, ca să ne dăm seama dacă cineva nu vine! Iarăşi, oameni care primesc presiuni şi dintr-o parte, şi din alta, adică şi pro, şi contra, probabil se vor retrage. Şi atunci trebuie să ştim cum ne situăm în fiecare moment. 

BURLEANU: Ăia care ştim că sunt împotrivă le puteţi face o recomandare prietenească: Băi, vedeţi că oricum aţi câştigat alegerile, staţi acasă! 

Episodul 1 - "Cum îi contraatacam" "Să înceapă Stai, bă, jos şi taci, du-te-n...!" from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Într-o altă înregistrare, Răzvan Burleanu a vrut să se asigură că, la petrecerea de la RIN, oamenii săi îi vor convinge pe cei care sunt indecişi. De asemenea, au fost îngrijoraţi că Florin Prunea s-a cazat în hotel, tocmai pentru a se asigura că nu se încearcă influenţarea votului de a doua zi:

Burleanu: Masa la ce oră începe?
Bodescu:La 19.
Burleanu: Ar trebui să ne strângem mai devreme acolo şi să ocupăm locuri, fiindcă va trebui să ne repartizăm la mese. Adică să nu stăm în niciun caz noi la o masă şi ei la cealaltă. Noi suntem convinşi. Şi atunci va trebui să ne vedem mai devreme acolo. Am înţeles că unii vor veni mai devreme şi atunci ar fi bine să fim acolo ca să-i întâmpinăm. Aşa că în jur de 5 să fim acolo.
(...)
Bodescu: Problema e că adversarii noştri şi-au rezervat camere acolo.
Dăscălescu: Am întrebat, Florin Prunea are ce căuta?!
Burleanu: În sală nu!
Voce neidentificată: Când ajung la hotel primesc ecuson, ceva?
Burleanu: Da, badgeuri. Avem pază acolo, deci ne-am luat măsuri şi la hotel, şi la federaţie.
Bodescu: Şi la Rin avem şi pe etaje.
(...)
Burleanu: Radu, ar fi cel mai OK dacă putem să le punem nişte brăţări.
VIŞAN: Nu, mai bine ar fi vizibil.
Bodescu: Nu, nu, nu, cu badge-ul poate să iasă cu el afară, la ţigară, să i-l dea altcuiva! Nu, brăţări din alea de unică folosinţă.
Vornicu: Da, brăţările ar fi cel mai bine.
Voce din mulţime: Dar, dar nu sunt nominale badge-urile?
Goga: Aşa, şi cum ştii care e membru afiliat şi care nu?! Bun! Votează numai unul. Şi dacă sunt doi, un preşedinte şi un vicepreşedinte, nu văd de ce nu ar putea intra în sală.
Burleanu:În Adunarea Generală? De ce nu facem lucrul ăsta? Unu: n-avem spaţiu, pentru că fiecare are locul lui bine definit. Doi: ...
Bodescu: ...pot veni şi adversarii la fel. z

Afla mai multe despre: burleanualegerifrflupescudragnea 

viewscnt
Articole similare