Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stephens, înainte de meciul cu Halep: "Ea e numărul 1, eu sunt numărul 3, deci nu ar trebui să o înving, dar în sport e posibil orice!"

Stephens, înainte de meciul cu Halep: "Ea e numărul 1, eu sunt numărul 3, deci nu ar trebui să o înving, dar în sport e posibil orice!"

Tenis

Comentarii

Americanca Sloane Stephens (locul 3 WTA) a declarat că Simona Halep este numărul 1 mondial şi, conform calculelor hârtiei, nu ar trebui s-o învingă în finala de la Montreal, însă în sport se poate întâmpla orice, informează wtatennis.com.

"La Roland Garros am făcut un meci bun. Am jucat foarte bine un set şi jumătate. Sper ca mâine să joc foarte bine timp de două seturi, voi încerca să dau tot ce am mai bun. Ea joacă un tenis de calitate. Trebuie să respecţi jucătoarea din faţa ta. Ea este numărul 1 mondial, eu sunt numărul trei mondial, deci n-ar trebui să o bat. Dar în sport orice se poate întâmpla. Bineînţeles, mi-aş dori să câştig. Asta înseamnă să fii competitivă" a afirmat Stephens.

Americanca Sloane Stephens (locul 3 WTA) a învins-o pe Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, şi s-a calificat în finala turneului de la Montreal, unde o va întâlni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programată de la ora 20.30.

Simona Halep conduce cu 6-2 în confruntările directe cu Stephens, ultima oară impunându-se în finala de la Roland Garros.



Liderul WTA s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu premii totale de 2,8 milioane de dolari, după ce a trecut de sportiva australiană Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi favorită 15, scor 6-4, 6-1, şi duminică va juca pentru al treilea său trofeu din acest an.
 

Afla mai multe despre: rogers cuphalepstephens 

viewscnt
Articole similare