Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stere Halep şi pasiunea lui pentru fotbal: ”Dormeam cu mingea în pat”

Stere Halep şi pasiunea lui pentru fotbal: ”Dormeam cu mingea în pat”

Tenis

Comentarii

Cu trei sferturi înainte de revenirea Simonei Halep în ţară, Stere, tatăl sportivei, aflat în incinta aeroportului Henri Coandă, a povestit într-o discuţie liberă, neoficială, cât de mare a fost şi a rămas dragostea lui faţă de fotbal.

”Când eram copil, atât de mult îmi plăcea fotbalu, încât dormeam cu mingea în pat. Am fost şi am rămas un mare iubitor de fotbal şi al sportului, în general”, a povestit tatal celei mai valoroase jucătoare de tenis a României, din toate timpurile. 

Considerat în tinereţe un real talent, Stere Halep a ratat şansa de a deveni un mare nume al fotbalului românesc, deoarece, ajuns la Constanţa, la Farul, i s-a spus că trebuie să mai aştepte pentru a prinde echipa. ”Aveam serviciu şi eu sunt, de regulă, un om foarte hotărât. Foarte decis în tot ceea ce fac în viaţă. După ce am văzut cum stau lucrurile, am renunţat. Dar mi-am spus că voi face tot posibilul ca, măcar unul dintre copiii mei, să facă sport de performanţă. Mi-am dorit mult acest lucru, iar visul mi s-a îndeplinit. Dragosta mea pentru sport a fost transferată către Simona”, a mai spus Stere Halep. ”Dar să ştiţi ceva, dacă ajungeam fotbalist, aş fi fost foarte ambiţios, ajungeam la Barcelona (n.r. râde cu poftă)”

Primul secretar l-a căutat pentru a-l legitima la Delta Tulcea

Prietenii şi apropiaţii lui Stere Halep au confirmat talentul fantastic pe care tatăl Simonei îl avea la fotbal. Stere a povestit un episod neştiut din tinereţea lui: ”Îmi aduc aminte că a venit să mă caute însuşi Primul Secretar al judeţului, pentru a mă legitima la Delta Tulcea. Tatălui meu nu-i plăcea fotbalul. Nu a venit niciodată să mă vadă jucând. Nici la televizor nu se uita la meciurile de fotbal”, a mai spus el
 
”Simona va redeveni cât de curând numărul unu”
 
Cu câţiva ani în urmă la Arenele BNR, din Bucureşti, tatăl Simonei vorbea cu încredere despre faptul că fiica lui va ajunge să câştige un Grand Slam. Lucru, care, în cele din urmă, s-a întâmplat anul trecut. Întrebat când crede că va redeveni numărul unu mondial, Stere a vorbit la fel de încrezător ca şi în urmă cu câţiva ani. ”Cât de curând se va întâmpla asta. O să vedeţi. Uitaţi-vă peste declaraţiile pe care le-am făcut în urmă cu câţiva ani. Spuneam atunci că Simona va ajunge să câştige un Grand Slam la 26 sau 27 de ani. Aşa a fost. E greu de spus acum care ar putea fi Grand Slam-ul pe care-l va putea câştiga din nou. Când te apropii de un turneu , abia atunci începi să-ţi dai seama de ce şi cum”,  a mai explicat Stere Halep.

Afla mai multe despre: stere halepsimona halepfotbalul 

viewscnt
Articole similare