Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şterg cu buretele orice conflict cu el dacă ştiu că ajută echipa!". Florin Prunea, în cărţi pentru a pune umărul la salvarea unei echipe din Liga 1

"Şterg cu buretele orice conflict cu el dacă ştiu că ajută echipa!". Florin Prunea, în cărţi pentru a pune umărul la salvarea unei echipe din Liga 1

Superliga

Comentarii

Mihai Chirica, primarul Iaşiului, şi Leonida Antohi, preşedintele Consiliului Director de la Poli Iaşi, au vorbit despre situaţia în care se află trupa din Copou.

Andrei Cristea a fost îndepărtat de pe banca lui Poli Iaşi după trei înfrângeri la rând şi acum echipa din Copou caută antrenor, care să o salveze de la retrogradare. Antohi şi Chirica nu sunt de acord ca preşedintele Ciprian Paraschiv să plece în concediu, chiar şi fără plată, având în vedere situaţia în care se află echipa.

"Nu sunt de acord să părăsească vaporul, chiar dacă s-a spart undeva, ci trebuie reparat si plecat mai departe, ca să-şi îndeplinească obiectivul lui. Mourinho a câştigat campionatul Italiei şi Intercontinentalul fără să facă spectacol. Alţii fac spectacol, dar tu nu faci nici jocul nu-ţi dă nişte şanse şi nici rezultatul nu corespunde cu ce ne dorim noi, ca obiectiv", a spus Antohi.

"(n.r. - Când vin bătăliile grele, de-abia atunci trebuie să te mobilizezi", a spus şi primarul Mihai Chirica, despre Ciprian Paraschiv.

Chirica e gata să facă pace cu Florin Prunea, fostul preşedinte al clubului, pentru binele echipei şi a încercat să îi trezească pe jucători: "Să înţeleagă că de ei depinde ce se va întâmpla mai departe cu Poli Iaşi. Mă uit şi eu la felul în care joacă celelalte echipe şi câteodată mă şi mir cum de sunt în faţa noastră în clasament. Nu antrenorul va face minuni acolo, tot echipa va fi cea care va trebui să asculte de bagheta dirijorului, dar punând toată energia în slujba echipei.

(n.r. - despre Prunea) Nu excludem nimic. Dacă ar fi benefic, şterg cu buretele în această clipă orice eventual conflict subiectiv cu Prunea, dacă ştiu că ajută echipa", a spus primaul Mihai Chirica.

Afla mai multe despre: mihai chiricapoli iasileonida antohiflorin prunea 

viewscnt
Articole similare