Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, ameninţat de "Psihopatul Scoţian": "Te vei trezi cu mine la uşă!"

Steven Gerrard, ameninţat de "Psihopatul Scoţian": "Te vei trezi cu mine la uşă!"galerie foto

WWE

Comentarii

Poate cel mai iubit fotbalist din istoria lui Liverpool, Steven Gerrard şi-a crescut numărul fanilor din momentul în care a preluat banca tehnică a lui Glasgow Rangers. Cu fostul mijlocaş la timonă, scoţienii au încheiat pe locul 2 ultima ediţie de campionat, iar ofertele nu au întârziat să apară.

Din iunie 2018 pe banca lui Rangers, Steven Gerrard putea pleca de la echipă după doar un sezon. În această vară, fostul mijlocaş a fost dorit atât la Derby, în locul lui Frank Lampard, cât şi la Newcastle United, în locul lui Rafa Benitez. Ambele oferte au fost însă refuzate de Gerrard, care îşi doreşte să facă performanţă pe Ibrox Stadium.

De o eventuală plecare a lui Gerrard de la Rangers nu vrea să audă nici Drew McIntyre (n.r. Drew Galloway). Microbist înrăit, superstarul WWE este un mare fan al vicecampioanei Scoţiei şi a avut un mesaj tranşant chiar pentru managerul englez:

"Ar fi bine să rămână la Rangers. În caz contrar, se va trezi cu mine la uşă. Gerrard, rămăi la noi pentru totdeauna, dacă nu vrei ca Drew McIntyre să apară la uşa ta. E doar o ameninţare prietenească", a declarat superstarul WWE pentru SkySports. 

 

Pe Drew McIntyre îl puteţi urmări în acţiune doar la Telekom Sport, în show-urile săptămânale WWE, Raw (vineri) şi SmackDown (duminică), transmise atât la TV, cât şi pe site-ul telekomsport.ro 

Afla mai multe despre: steven gerrardrangerswwesmackdownrawliverpool 

viewscnt
Articole similare