Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, declaraţii tranşante despre Ianis Hagi, după eşecul cu Hearts. Este pentru prima dată când spune asta

Steven Gerrard, declaraţii tranşante despre Ianis Hagi, după eşecul cu Hearts. Este pentru prima dată când spune asta

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard a vorbit deschis despre transferul definitiv al lui Ianis Hagi, dar şi despre situaţia mijlocaşului român. Este pentru prima dată când vorbeşte despre activarea clauzei de transfer. Tânărul internaţionalul român n-a mai fos titular în eşecul cu 1-0 cu Hearts, în sferturile Cupei Scoţiei şi fanii i-au reproşat lui Gerrard că nu l-a folosit încă din primul minut.

Transferul la Glasgow Rangers a fost o decizie inspirată pentru Ianis Hagi. Mijlocaşul de 21 de ani a impresionat până acum şi are cifre foarte bune: 9 partide, 3 goluri şi două assist-uri. În plus, în ultimele partide a ieşit de fiecare dată în evidenţă, fie cu assist, fie cu gol.

Ianis Hagi este împrumutat de la Genk, unde n-a primit prea multă încredere, dar suporterii lui Glasgow Rangers îşi doresc să fie activată clauza pentru transferul definitiv. După eşecul cu Hearts, Steven Gerrard a fost întrebat despre situaţia lui Ianis, dar legendarul mijlocaş al lui Liverpool a îndeamnat la calm. Antrenorul lui Rangers susţine că Ianis încă mai are de învăţat şi trebuie să păstreze acelaşi nivel pentru a fi cumpărat definitiv de la Genk.

"Încă nu trebuie să facem un scop din a duce mingea la Hagi. Avem timp. A avut un impact puternic şi suntem încântaţi de el pe teren şi în afara terenului. Este un profesionist, este un ”student” (n.r. referire că mai are de învăţat) şi a înţeles repede modul în care vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre pase de gol şi goluri, dar are şi o poziţionare inteligentă. Modul în care munceşte, atitudinea - toate sunt bifate. Suntem într-o poziţie fantastică, ştiind că avem prima opţiune pentru el (n.r de transfer). Dar nu trebuie să iau acum o decizie. (Trebuie să menţină acest nivel de performanţă pentru a fi păstrat?) Toţi jucătorii trebuie să o facă dacă vor să rămână”, a declarat Steven Gerrard, potrivit dailyrecord.co.uk

Steven Gerrard, impresionat de pasa reuşită de Ianis în returul cu Braga

Ianis Hagi a avut un moment de geniu în returul cu Braga, câştigat de Rangers cu 1-0. La faza golului, mijlocaşul român a inventat o pasă dintr-o poziţie dificilă, peste apărarea adversă, care l-a lăsat pe Kent singur cu portarul. Gerrard, fost mare mijlocaş la Liverpool, spune că acel moment l-a impresionat. Mai ales că Ianis ratase un penalty înainte de pauză:

”A fost un moment de geniu, a fost despre viziunea şi executarea unei pase cu adevărat dificile. Eu fiind mijlocaş, am apreciat acel moment. După ce au ratat un penalty, alţi jucători s-ar fi pierdut. Dar Hagi a ieşit în evidenţp şi a oferit un moment care ne-a ajutat să câştigăm partida”, a mai spus Gerrard.

Fanii cer ca Ianis Hagi să fie transferat definitiv de la Genk

Evoluţiile bune reuşite de Ianis i-au încântat pe suporterii lui Rangers. Aceştia cer conduceri să activeze cât mai repede clauza pentru transferul definitiv.

"Când Rangers a semnat cu Ianis Hagi, în ianuarie, niciun suporter de pe "Ibrox" nu îşi imagina ce impact va avea acesta în jocul echipei scoţiene. Dar până şi cel mai exigent suporter nu are cum să fie critic la adresa românului, care are parte de un start incredibil pentru Rangers. Românul de 21 de ani şi-a arătat clasa, în special în Eiuropa, iar fanii abia aşteaptă ca transferul să devină unul permanent, în vară. Ianis este motivul pentru care Rangers este în optimile Europa League, talentul său inspirând una dintre cele mai mari reveniri din istoria echipei, cu Braga, în tur", au scris cei de la rangersnews.uk.

 

Afla mai multe despre: steven gerrard 

viewscnt
Articole similare