Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard: "Fără îndoială, Mohamed Salah este, în acest moment, cel mai bun jucător din lume"

Steven Gerrard: "Fără îndoială, Mohamed Salah este, în acest moment, cel mai bun jucător din lume"galerie foto

Campionate

Comentarii

Fost jucător al echipei Liverpool, Steven Gerrard îl laudă pe atacantul egiptean al "cormoranilor" Mohamed Salah, despre care spune că, în acest moment, este cel mai bun jucător din lume.

"Este complicat să-l compari cu Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo pentru că ei fac asta de mult timp, dar fără îndoială în prezent este cel mai bun jucător al planetei", a declarat Gerrard despre Salah după meciul Liverpool - AS Roma.

Echipa Liverpool a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (2-0), formaţia AS Roma, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. AS Roma a înscris golurile spre finalul partidei, după ce a fost condusă cu 5-0.

Mohamed Salah a marcat două goluri, primul cu un şut spectaculos la vinclu, la colţul lung, din unghi, şi a pasat la reuşita lui Mane, fază la care egipteanul a plecat pe contraatac dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Tot Salah a oferit pasa decisivă şi la primul gol al lui Firmino, apoi a fost înlocuit la scorul de 5-0.

Au marcat: Salah '36, '45, Mane '56, Firmino '61, '69 / Dzeko '81, Perotti '82 (din penalti, după un henţ al lui Milner).

Afla mai multe despre: steven gerrardsalahcel mai bun din lume 

viewscnt
Articole similare