Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, furios după înfrângerea suferită de Rangers! Ianis Hagi, printre cei vizaţi de cuvintele antrenorului

Steven Gerrard, furios după înfrângerea suferită de Rangers! Ianis Hagi, printre cei vizaţi de cuvintele antrenorului

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard a recunoscut că echipa sa are o problemă în privinţa încrederii, după înfrângerea cu Hamilton, scor 1-0.

Ianis Hagi, titular în Rangers - Hamilton 0-1

Mijlocaşul român a avut mai multe şanse de a marca, inclusiv pe finalul meciului, atunci când mingea trimisă de el a lovit transversala. După meci, Steven Gerrard a recunoscut că ratările mari cu Hamilton au cântărit decisiv: "Din nou, o greşeală ne-a costat. Am avut şanse în această seară. Celtic a clipit cu un ochi, dar noi cu ambii şi este dezamăgitor. Am fost echipa mai bună, am avut ocazii, dar nu am avut calitatea de a le finaliza cu gol. Iar când se întâmplă asta, îi dai şansa adversarului să ia cele trei puncte", a declarat antrenorul englez cu trimitere la ocaziile ratate de Alfredo Morelos şi Ianis, Hagi, cei mai activi fotbalişti ai lui Rangers din înfrângerea cu Hamilton. 

"Nu credeam că pot mai dezamăgit decât am fost după meciul cu Hearts, dar uite că se poate. Avem multe, foarte multe lucruri de făcut. Eu şi staff-ul suntem şocaţi, pentru că am făcut tot ce ne-a stat în puteri. Încercăm să le redăm încrederea jucătorilor. Am un vestiar căruia îi lipseşte încrederea. Am o misiune grea. Trebuie să îmbunătăţim acest capitol", a mai spus Steven Gerrard. 

Ianis Hagi a fost integralist în meciul dintre Rangers şi Hamilton. Cu toate acestea, internaţionalul român nu a putut să îşi ferească echipa de eşec.

Hamilton a câştigat cu scorul de 1-0 pe Ibrox. Singurul gol al meciului a fost marcat de Moyo, în minutul 56. În urma acestui rezultat, Rangers a ajuns la patru înfrângeri în acest campionat. Ocupanta locului 2 din Scoţia este acum la 13 puncte în spatele liderului Celtic. 

Rangers i-a hotărât soarta lui Steven Gerrard

Conform Football Insider, citat de Sports Analog, Rangers nu va renunţa la Steven Gerrard.

Boss-ul ”The Gers” rămâne la cârma formaţiei lui Ianis Hagi, în ciuda eliminării din Cupa Scoţiei în faţa lui Hearts.

Conform sursei citate, preşedintele Dave King şi Consiliul Director al clubului au decis luni noaptea că postul lui Steven Gerrard nu este în pericol.

Mai mult, presa scoţiană notează că oficialii lui Rangers FC au încredere totală în fostul mare jucător de la Liverpool şi nu se pune problema ca aceştia să accepte o demisie a antrenorului.

Gerrard şi staff-ul său au primit contracte noi pentru următorii 5 ani în luna decembrie a anului trecut.

Numit pe 1 iunie 2018 la cârma formaţiei de pe Ibrox Park, Steven Gerrard (39 de ani) are 111 meciuri pe banca tehnică a echipei la caer joacă şi Ianis Hagi.

Gerrard a condus-o pe Rangers spre 67 de victorii şi 28 de remize. Doar 16 meciuri a pierdut până acum Stevie G la cârma ”The Gers”. Formaţia sa a marcat 224 de goluri şi a încasat 77 de goluri în această perioadă. 

Afla mai multe despre: steven gerrardsteven gerrard rangerssteven gerrard ianis hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare